Milan Jovanović Strongmen uz "Jesen samuraja" u Nišu!

Jesen samuraja je ljubavna priča sa mnogo smeha, ali i nežnih emocija koju čini probrana glumačka ekipa na čelu sa Petrom Strugarom, Hristinom Popović, Nikolom Kojom, Sergejem Trifunovićem i mnogim drugim.

Boje Niša je u ovom ostvarenju branio poznati Nišlija Milan Jovanović, poznatiji kao Strongmen, a koji glumi jednog od članova bečejske policije.

"Još na snimanju imao sam osećaj da će Jesen samuraja biti zabavan i duhovit film. I tako je i bilo... Za vreme premijere sam se odlično zabavio i par puta nasmejao do suza. Klasičan repertoarski film koji drži pažnju, posle koga izađete iz bioskopske sale vedri. Iako me ljudi ne doživljavaju kao pravog glumca, meni je ovo osmi film. I, iskreno, retko kad je bila tako dobra i srdačna atmosfra na snimanjma. Biti deo ekipe filma "Jesen samuraja" je privilegija", rekao je Milan.

Scenarista filma Dimitrije Vojnov kao i reditelj Danilo Bećković nastavljaju u istom ritmu da pune bioskopske sale, a posle senzacionalnog uspeha "Malog Bude" od pre dve godine, drugo zajedničko ostvarenje - "Jesen samuraja", opet nalazi put do široke publike.

Vidimo se u Nišu u subotu 12. novembra! #JesenSamuraja

Pogledajte još