NAŠA ESTRADA UZ TRAMPA: Stižu prve čestitke iz Srbije!

U domu Isidore Bjelice celu noć nisu spavali jer su pratili izbore. Spisateljica se pohvalila da su sve vreme navijali za Trampa.

- Besana noć u porodici Pajkić i beskrajna, beskrajna radost da je Donald uspeo. Da je najzad kraj nadmenog, arognantnog vašingtonskog sistema... Evo mladi Lav Pajkić još od juna ne skida ovu kapu koju smo dobili kao poklon od Donaldovog izbornog štaba, jer kad niste građanin USA nemate pravo da kupite kačket, poručila je ona uz fotografiju svog sina.

Pobedu Donalda Trampa sa radošću je dočekala i snajka porodice Karić, Tamara Nikolić.

- Čestitam Donaldu Trampu. Ponosno kažem da sam verovala u tebe godinama, kada niko drugi nije. Pročitala sam mnoge tvoje knjige i uvek sa čuvala ovu kao podsednik da uvek treba težiti uspehu. Čestitke tvojoj predivnoj porodici i Americi, svi treba da budete ponosni – napisala je supruga Simona de Karića.

Čestitke Trampu kratko je uputio i Vlado Georgiev.

Kao i Nikola Rokvić.

- Šta da kažem, uvek treba gledati pozitivno... Od prošlih i Klintonovih smo znali šta smo dobili i u kom smeru je išla njihova politika. Mislim da su za globalnu situaciju u svetu potrebne promene. Volim da verujem u dobru budućnost. A naš narod se dobro seća Klintonovih i njihove miroljubive politike - rekao je Rokvić za "Blic.rs".

Sa likom i delom novog, 45. predsednika Amerike našalila se Emina Jahović, koja je uz ovu fotografiju napisala "Vetar promene".

Izvor: blic.rs

Pogledajte još