IVANINE PRIČE, BEZ DLAKE NA JEZIKU

- Moje priče nude lepšu stranu stvarnosti, i pišem onako kao što pričam - bez dlake na jeziku. Ljudima se sviđa moja neposrednost, način na koji šaljivo bojim stvarnost dok pišem o nekim krajnje ozbiljnim životnim pojavama. Smatram da je život sam po sebi vrlo neozbiljna pojava i da ga tako i treba prihvatiti. Smejati se što više, i prihvatati ono što realno ne možeš da promeniš. Ivanine priče su priče o putovanjima, hrani, ljubavi ali na jedan potpuno neušminkan, iskren način.

Brojne zvanice iz svih društvenih sfera podržale su Ivanu u prijatnom ambijentu restorana sa isključivo morskim specijalitetima. Ivana nam je otkrila da ni mesto održavanja nije slučajno.

- Mnogo ljudi me pitalo zašto baš ovde i ima li to neko značenje za mene. Tramontana je vetar koji duva u Italiji sa sve četiri strane sveta, i sličan je buri. Moja želja je da moje priče stignu do čitalaca sa svih strana sveta.

Promociju Ivaninih priča podržale su i brojne javne ličnosti kao što su Lepa Brena i Neda Ukraden, Ćira, ali i kolege sa Grand TV - Vesna Milanović, Goran Petrović Švela, Endži Mavrić, te modni kreatori Igor Srzić i Snežana Stokić, ali i brojne kolege iz drugih medija.

Pogledajte još