MARINA VISKOVIĆ USKORO STAJE NA LUDI KAMEN: Živim kod dečka i ne dam ga nikome!

Kako je otkrila odlično se snalazi u obavljanju kućnih poslova i zajednički život sa dečkom joj ne predstavlja nikakav problem.

- Preselila sam se kod dečka, živimo zajedno, ali sam teška srca prenela svoje stvari. Doći će i do udaje, ali mi se ne opterećujemo time da imamo papir. Odnos i emocije su to što nas povezuje i što je pre svega za nas najbitnije - rekla je pevačica, koja je otkrila zašto je obrisala sve njihove zajedničke fotografije sa društvenih mreža.

- Ne volim da slikam dečka, zašto bih njega slikala i postavljala na društvenim mrežama kada nije javna ličnost. Bitno je da ga ne krijem - kaže Marina, koja se očigledno uplašila da joj neka koleginica ne ukrade dečka, pošto je to postao običaj na estradi.

- Tresem se, ne mogu da spavam zbog toga. (smeh) Želim sreću kolginici koja želi da ga ukrade, ali ne može jer samo ja imam upuststvo za njega. Mogu da joj napišem, ali nisam luda da odam te veštine - kroz smeh priča Viskovićeva za "Alo!".

Inače, pevačica je do pre nekoliko nedelja krila identitet svog izabranika, međutim ona je ipak na Instagramu objavila njihovu zajedničku fotografiju uz emotivnu poruku:

- Sve dok te bude imalo, ja se ne plašim nikoga. Moja ljubav - napisala je Marina nedavno.

Marina je u jednom prestoničkom restoranu u krugu svojih prijateljica proslavila devojačko veče uz večeru i vino. Za ovu priliku odabrala je kratku zlatnu haljinu i čizme na štiklu, a sa svojim izabranikom se sve vreme dopisivala putem SMS poruka, piše "Kurir".

Pogledajte još