OTKRIVENA ŽENA KOJA JE PRETILA: Isidori Bjelici se zdravstveno stanje pogoršalo i dalje je u izolaciji!

- Sve ovo utiče izuzetno loše na mene, posle pretnji marker mi je otišao u nebo, u suštini kontrola je pokazala ponovni povratak bolesti i sada sam opet na terapijama. Još u junu kada me je maltretirao šizofrenik sa interneta rekla sam policiji da su lekari rekli da je stres najgori okidač za ovu bolest. Dobila sam rak od ljudskog zla koje ne razumem, kao i mnogi drugi koji se tako razbole - objasnila je Isidora Bjelica.

Ona je već dva i po meseca u izolaciji u Herceg Novom, te da niko više nema njen broj i sve je to deo terapije.

- Lekari su mi savetovali da se sklonim - objasnila je Isidora Bjelica.

Podsećamo da je spisateljica za televiziju "Prva" ispričala kako je sredinom avgusta na njenoj sekretarici ostavljena brutalna poruka koja nije bila samo pretnja srmću njoj već i njenoj ćerki Vili.

- Ako bismo sada taj snimak pustili u etar, svi bi prepoznali o kome se radi - rekla je Isidora.

Policija je danas izdala saopštenje u kojem su naveli da je ženska osoba koja je ostavljala poruke identifikovana još 12. septembra, a protiv nje je podnesena krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je počinila krivično delo ugrožavanje sigurnosti.

Policija je saslušala B.M., koja je priznala da je 16. avgusta pozvala kućni broj porodice Isidore Bjelice i ostavila poruku.

Navodno se radi o nepoznatoj ženi, te Isidora i policija očigledno ne misle na istu osobu. Isidora je samo kratko rekla:

- Ne znam ništa o tome, ali ako policija tako kaže da je ta osoba u pitanju onda oni znaju najbolje.

Izvor: blic.rs

Pogledajte još