ZABRANJEN JOJ ULAZAK U SAD: Merimu Njegomir uhapsili u Njujorku

Ona je, kako tvrde dobro obavešteni izvori "Kurira", letos pokušala da uđe u Ameriku s turističkom vizom, iako je tamo došla zbog zakazane turneje. Nakon provere, utvrđeno je da je pevačica pokušala da prevari službenike na aerodromu, zbog čega je privedena i posle 24 sata vraćena u Srbiju.

- Službenici iz emigracionog obavili su s Merimom uobičajeni razgovor. Ona je tvrdila da je došla na odmor. Nikakve nastupe nije pominjala. Nekako im je delovala sumnjivo, pa su je proverili i utvrdili da ne govori istinu i da se neće ponašati u skladu s vizom koju ima. Čak su uspeli da nađu i plakat koji najavljuje jedan od njenih nastupa. Tada su je sproveli u pritvor, oduzeli joj vizu i zabranili ulazak u Ameriku naredne tri godine - kaže izvor blizak Merimi.

On dodaje da je pevačica pod policijskom pratnjom iz Amerike deportovana u Francusku pa odatle u Srbiju.

- Bila je očajna. Pre se vratila nego što je otišla. Na aerodromu u Surčinu sačekao ju je tadašnji partner Dragoljub. Neki su joj posle rekli da bi sve bilo u redu da je rekla da peva besplatno - ističe izvor.

Merima nije htela da komentariše ove navode, a njen bivši partner je rekao da ni on nije raspoložen da komentariše.

- Pitajte nju da vam objasni. Meni je zaista žao što joj se to dogodilo jer ona nije zaslužila da prođe kroz tako nešto - rekao je Merimin bivši izabranik.

Izvor: Kurir

Pogledajte još