ZABRANJEN JOJ ULAZAK U SAD: Merimu Njegomir uhapsili u Njujorku

0

Merima Njegomir privedena je u Njujorku i zabranjen joj je ulazak u Ameriku na tri godine.

Ona je, kako tvrde dobro obavešteni izvori „Kurira“, letos pokušala da uđe u Ameriku s turističkom vizom, iako je tamo došla zbog zakazane turneje. Nakon provere, utvrđeno je da je pevačica pokušala da prevari službenike na aerodromu, zbog čega je privedena i posle 24 sata vraćena u Srbiju.

Službenici iz emigracionog obavili su s Merimom uobičajeni razgovor. Ona je tvrdila da je došla na odmor. Nikakve nastupe nije pominjala. Nekako im je delovala sumnjivo, pa su je proverili i utvrdili da ne govori istinu i da se neće ponašati u skladu s vizom koju ima. Čak su uspeli da nađu i plakat koji najavljuje jedan od njenih nastupa. Tada su je sproveli u pritvor, oduzeli joj vizu i zabranili ulazak u Ameriku naredne tri godine – kaže izvor blizak Merimi.

On dodaje da je pevačica pod policijskom pratnjom iz Amerike deportovana u Francusku pa odatle u Srbiju.

Bila je očajna. Pre se vratila nego što je otišla. Na aerodromu u Surčinu sačekao ju je tadašnji partner Dragoljub. Neki su joj posle rekli da bi sve bilo u redu da je rekla da peva besplatno – ističe izvor.

Merima nije htela da komentariše ove navode, a njen bivši partner je rekao da ni on nije raspoložen da komentariše.

Pitajte nju da vam objasni. Meni je zaista žao što joj se to dogodilo jer ona nije zaslužila da prođe kroz tako nešto – rekao je Merimin bivši izabranik.

Izvor: Kurir

Foto: Hello! / Arhiva

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.