NEBOJŠA PAJKIĆ OTKRIVA: Isidora se zbog pretnji bori za život, a ni ja se ne osećam dobro!

0

Dramaturg Nebojša Pajkić prvi put govori o paklu koji njegova porodica prolazi zbog pretnji smrću koje dobija njegova supruga Isidora Bjelica.

On otkriva da se spisateljici ionako teško zdravstveno stanje pogoršalo zbog stresa i straha kojim je obuzeta.

Nebojša kaže da je spisateljica napustila Srbiju nakon što je preko telelefonske sekretarice dobila poruku od jedne osobe da će ubiti nju i njihovu ćerku Vilu. Kako bi se maksimalno izolovala, spisateljica je čak promenila brojeve telefona i sa prijateljima komunicira isključivo putem internet mreža.

Isidora se oseća veoma loše, njeno stanje se pogoršalo zbog cele situacije koju ste mogli da čujete. To je samo još jedna epizoda u procesu dugogodišnjeg šikaniranja naše porodice, tako da smo mi navikli na to. Međtuim, Isidora više nije u situaciji da to trpi, pa se zato prebacila u drugu sredinu kako ne bi bila u kontaktu sa tim. Otišla je u Crnu Goru da bi izbegla opasnost da joj se nešto desi. Vrlo sam uplašen za Isidorino zdravlje, a svedok sam da je njeno zdravlje zbog cele situacije sve gore. Ona je na hemoterapiji i dobija jake lekove. Ali da bi njeno zdravlje bilo bolje, mora da ima mir. Prognoze doktora su sve gore što je njeno uznemiravanje veće – otkriva Nebojša i dodaje da je ponižavajuće što policija već nekoliko meseci nakon prijave nije uspela da reši slučaj.

Strašno je što policija još nije rešila slučaj. Isidora i ja mnogo brinemo. Pretnje su upućene mojoj ženi i mom maloletnom detetu, a to je užasno. Nisam znao šta da radim. Ne mogu da shvatim da jedna žena u teškom zdravstvenom stanju dobija pretnje, a istraga traje beskonačno dugo. Mada je jasno o čemu je reč, ali mi nemamo prava da to kažemo – ističe Pajkić i dodaje.

Policija zna o kojoj osobi se radi, ali oni nam nisu dali pravo da to javno kažemo. Na policiji je da reaguju da Isidora bude zaštićena. I da se ta psihopata pošalje na lečenje ili u zatovor. Sa tom osobom nismo imali nikakvih dodirnih tačaka. Ni ja se ne osećam dobro, šećer mi skače zbog svega što se dešava.

Policija uhvatila ženu koja preti Isidori

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova 12. septembra ove godine identifikovali su žensku osobu koja je ostavila poruke preteće sadržine na telefonskoj sekretarici i protiv nje podneli krivičnu prijavu nadležnom tužilaštvu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinila krivično delo ugrožavanja sigurnosti – stoji u saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova.

Izvor: Alo!

Foto: isidorabjelicapajkic / Instagram

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.