DA LI GA SE SEĆATE? Ovako danas izgleda prvi pobednik Velikog brata!

0

Sećate li se prvog pobednika "Velikog brata"? On je jedan od retkih koji je manirima i vaspitanjem uspeo da privuče publiku koja je glasala za njega, a kada je pobedio, povukao se sa TV ekrana.

Nakon pobede 2006. godine Ivan se u potpunosti posvetio karijeri pijaniste, odmah po izlasku iz kuće imao je koncert sa Beogradskom filharmonijom, potom su usledili mnogobrojni koncerti u Subotici, Šapcu, Smederevu…

Sarađivao je sa operskom pevacicom Draganom Tomić, oprobao se u džezu, kamernoj i filmskoj muzici.

Ivan se već godinama profesionalno bavi paraglajdingom, leteo je na preko 2000 metara u Turskoj, Grčkoj…

Njega nije bilo na „crvenim tepisima“, nije davao intervjue i širio priče o svom privatnom emotivnom životu. Momak je vredno radio, a to čini i danas. Njegov put je ozbiljna muzika. Za to se školovao i time se i danas bavi. Tokom 2016. godine Ivan je imao nekoliko koncerata u Beogradu i turneju po većim gradovima u Srbiji.

Nekada ambiciozni student medicine i Muzičke akademije potpuno se posvetio muzici.

— Na kraju prve godine umrla mi je mama, počeo je raskol i raspad svega. Imam dva starija brata, Filipa i Davida, ali Filip je izbegavao da se eksponira, on je još gori od mene. Jedan brat mi je oženjen i živi u Rakovici sa ženom i dve ćerke, a drugi je u tatinom stanu, dok je tata kod prijateljice. Radim kao profesor klavira u osnovnoj muzičkoj školi, a đaci su mi od pet do trinaest-četrnaest godina. Zovu me Ivan i sve češće mi se obraćaju sa ti, a trebalo bi sa vi. Ne zbog mene, nego iz poštovanja prema instituciji koju predstavljam. Napolju možemo na ti, meni ne smeta, ali problem je kad mi na hodniku viknu: „Ej, Ivane!” Nisam strog. A šta znači biti strog? Kada uzmu maha, priđem im na njihovom jeziku, znam kad treba da se zategne- rekao je ranije za Puls Ljuba.

Izvor: Puls online

Foto: Youtube/PrintScreen

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.