PROŠIRENA ISTRAGA! Stojke: Vodite me na poligraf!

Janković se sumnjiču da je bio član organizovane kriminalne grupe koja je prevarila golmana fudbalske reprezentacije Srbije Vladimira Stojkovića!

Janković se posle proširenja istrage sumnjiči da je fudbalera oštetio za više od 47,5 miliona, iako je prvobitno bio osumnjičen za iznos od oko 30 miliona dinara.

Stojković je rekao za "Kurir" da je iznenađen Jankovićevim izjavama koje je dao posle puštanja na slobodu uz jemstvo od 50.000 evra, a u kojima je naveo da nije trgovao tuđim placevima, kao i da "očekuje objašnjenje od Vladimira".

- Ovakve izjave su ponižavanje i omalovažavanje ne samo mene već i policije i tužilaštva. Iz izjava koje daje ispada da ga je policija uhapsila bez dokaza, samo na moju reč, što nije tačno. Urošu sam na ruke dao 107.000 evra i javno, na detektoru laži, mogu ovo da ponovim. Nemam razloga da mu se javim, sve što imam, kao i do sada, reći ću i pred nadležnim organima - rekao je Stojković za "Kurir".

On se osvrnuo i na navode da je osumnjičeni Vladimir Đurković priznao da ga je prevario, jer mu je novac bio potreban za operaciju bubrega.

- Kampanja koja se vodi, da je za sve kriv bolestan čovek kom treba novac za lečenje, po mom mišljenju je najbolji dokaz da je sve dobro osmišljeno. Verujem da postoje snimci iz restorana u kom sam mu dao kovertu - rekao je Vladimir Stojković.

Izvor: Kurir

Pogledajte još