ĐOKOVIĆ SE OBRATIO SRBIJI: Noletova emotivna poruka pred bitku sa Marejem za svetski tron!

0

Najbolji srpski teniser Novak Đoković obratio se Srbiji emotivnom porukom pred vema važno finale sa Endijem Marijem u kome se obojica bore za prvo mesto na ATP listi.

Novak je za sve, a pogotovo za decu kojima je on idol, imao jaku i vrlo emotivnu poruku. Istakao je da ne pokušavaju da kopiraju nikoga, već da budu original.

Đoković je napomenuo da je vrlo važno da slede svoje instikte i intuiciju, jer ih to neće prevariti, a takođe je napomenuo da oseća podršku i energiju pred duel sa prvim reketom sveta.

Svestan sam činjenice i jako sam počastvovan što mogu da budem deo jednog predivnog sporta koji je globalan i koji privlači mnogo pažnje. Mi teniseri ukoliko beležimo velike svetske uspehe, imamo status i položaj u tom svetu sporta, pa imamo mogućnost da se obratimo velikom broju pratilaca i naročito deci koja se ugledaju na nas, koja slušaju reči i dela naša i pokušavaju možda i da nas iskopiraju – rekao je Đoković i u jednom dahu nastavio:

Upravo to bi to bila moja poruka, da ne pokušavaju da budu nečija kopija, nego jednostavno da budete svoj original. Da kreirate sami sebe, svoju ličnost i karakter i stvorite onakve okolnosit kakve vama najviše odgovaraju i da pratite svoj instikt i intiuciju, jer vas ona ne vara – zaključio je najbolji srpski teniser.

Na pitanje da li oseća njihovu energiju pred finale sa Marijem, odgovorio je:

Apsolutno osećam – kratko je rekao Nole.

Izvor: Telegraf

Foto: djokernole / Instagram

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.