KRAJ ROMANSE: Raskinuli Anastasija i Teo!

0

Ćerka Svetlane Ražnatović i košarkaš Miloš Teodosić rešili da stave tačku na tromesečnu vezu.

Kako „Blic“ ekskluzivno saznaje, Anastasija i svetski poznat košarkaš rešili su da se u miru rastanu, a njihovi putevi su se razišli jer nisu mogli da podnesu veliku razdaljinu.

Njihova romansa je bila jaka, ali posle nekog vremena su rešili da se rastanu jer je daljina učinila svoje. Više su vezu održavali preko telefona nego što su bili zajedno. Teo nije mogao da dolazi zbog treninga i utakmica koje ima, a Anastasija je imala svoje obaveze u Beogradu – priča naš dobro obavešteni izvor. Inače, romansa između kapitena srpske reprezentacije i Cecine naslednice do pre mesec dana bila je tajna, a Anastasija je u tom periodu posetila Teodosića u Moskvi, gde košarkaš igra za CSKA.

Međutim, onog momenta kada je „Blic“ ekskluzivno otkrio vest o novom izabraniku Cecine ćerke par nije želeo da se oglašava u medijima niti da otkriva detalje romanse.

Tako je Miloš svojevremeno preko svog PR tima izjavio da ne priča o privatnom životu, dok je Anastasija na svakom javnom događaju medijima jasno stavljala do znanja da ne želi da govori o novom izabraniku.

Izvor: blic.rs

Foto: Instagram

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.