NAGRADA ZA SERBIA FASHION WEEK OD CRNOGORSKE NEDELJE MODE

0

19. novembra u Podgorici tokom Montenegro Fashion Weeka, Svetlana Horvat, predsednica Nacionalne komore za modu Srbije i Serbia Fashion Weeka primila je nagradu u ime Serbia Fashion Weeka od Montenegro Fashion Weeka za doprinos ovoj Nedelji mode i partnersku saradnju.

Saradnja između ove dve Nedelje mode već tri godine se odnosi na SFW je dovela na MNE FW Eymeric Francois i Sarah Jesy Jones from Argentina.
Takodje u našoj razmeni ispred SFW je predstavila svoju kolekciju Snežana Dakić.

SFW podrzava MNE FW , razmenjuje dizajnere i preko SFW crnogorski dizajneri idu na NYFW.

Ugovor o saradnji je potpisan u novembru 2013. godine između Serbia Fashion Week-a i Montenegro Fashion Week-a. Od tada svake sezone razmenjujemo dizajnere u okviru Designers Exhange Program-a, Evropskog Saveta za modu. Naša saradnja se ne svodi samo na ovu razmenu, već jedni druge podržavamo u mnogim segmentima, kao sto je PR, produkcija, razmena znanja i iskustva. MNE FW dodeljuje nagrade na svake 4 godine, kada se za to ukaže potreba, obzirom da su malo modno tržište. Zahvaljujem se Montenegro Fashion Week-u i gospodinu Srdji Lubardi na ovoj nagradi koja predstavlja priznanje za svu podrsku Serbia Fashion Week-a, Montenegro Fashion Week-u. Čast je biti partner ovoj sjajnoj manifestaciji i primiti ovu nagradu. Sa zadovoljstvom ćemo našu saradnju nastaviti i proširiti je u godinama pred nama„, rekla je Svetlana Horvat.

Foto: Promo

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.