JOŠ LOŠIH VESTI IZ KLANA KARDAŠIJAN: Kanje Vest doživeo slom živaca, pod jakim sedativima vezan za bolnički krevet!

Slavni reper Kanje Vest, pošto je otkazao ostatak svoje turneje, prošle noći navodno je završio u bolnici, javljaju američki mediji.

Vest je hospitalizovan na području Los Anđelesa. TMZ piše da je u bolnicu prebačen tek kada je u njegov dom pozvana policija, a pošto ga je pregledao jedan od njegovih lekara zbog teške nesanice i zaključio da je stanje toliko teško da smesta mora u bolnicu.

BBC piše kako je mogući razlog za navodni stres nedavna pljačka njegove supruge Kim Kardašijan tokom boravka u Parizu.

Ovome je prethodila serija bizarnih događaja.

Potom je nastavio s koncertima sve do nastupa u Oklandu, gde je održao govor da je dodela Gremija nameštena.

Na sledećem koncertu 25 minuta pričao je o tome šta ga frustrira u životu, a završio je tvrdnjom da bi, da je izašao na predsedničke izbore, svoj glas dao Donaldu Trampu. Reperove izjave publika je dočekala sa zvižducima i uvredama.

U subotu je u Sakramentu napao Marka Zuckerberga jer mu nije dao 53 miliona dolara da se izvuče iz dugova, a u jednom trenutku je rekao da je Jay-Z angažovao plaćenike da ga ubiju.

Kako piše Dejli mejl, Kim danonoćno bdi pored supruga u bolnici. Britanski portal navodi još da je Kanje vezan za krevet i da je pod jakim sedativima. Kanje je navodno prućžao jak otpor bolničarima, zbog čega su se opredelili za očajničke mere vezivanja, a potom su ga umirili sedativima.

Izvor: blic.rs

Pogledajte još