JOŠ LOŠIH VESTI IZ KLANA KARDAŠIJAN: Kanje Vest doživeo slom živaca, pod jakim sedativima vezan za bolnički krevet!

0

Posle serije nejasnih i bizarnih izjava i ispada na koncertima, američki mediji pišu da je suprug Kim Kardašijan, Kanje Vest doživeo slom živaca.

Slavni reper Kanje Vest, pošto je otkazao ostatak svoje turneje, prošle noći navodno je završio u bolnici, javljaju američki mediji.

Vest je hospitalizovan na području Los Anđelesa. TMZ piše da je u bolnicu prebačen tek kada je u njegov dom pozvana policija, a pošto ga je pregledao jedan od njegovih lekara zbog teške nesanice i zaključio da je stanje toliko teško da smesta mora u bolnicu.

BBC piše kako je mogući razlog za navodni stres nedavna pljačka njegove supruge Kim Kardašijan tokom boravka u Parizu.

Ovome je prethodila serija bizarnih događaja.

Potom je nastavio s koncertima sve do nastupa u Oklandu, gde je održao govor da je dodela Gremija nameštena.

Na sledećem koncertu 25 minuta pričao je o tome šta ga frustrira u životu, a završio je tvrdnjom da bi, da je izašao na predsedničke izbore, svoj glas dao Donaldu Trampu. Reperove izjave publika je dočekala sa zvižducima i uvredama.

U subotu je u Sakramentu napao Marka Zuckerberga jer mu nije dao 53 miliona dolara da se izvuče iz dugova, a u jednom trenutku je rekao da je Jay-Z angažovao plaćenike da ga ubiju.

Kako piše Dejli mejl, Kim danonoćno bdi pored supruga u bolnici. Britanski portal navodi još da je Kanje vezan za krevet i da je pod jakim sedativima. Kanje je navodno prućžao jak otpor bolničarima, zbog čega su se opredelili za očajničke mere vezivanja, a potom su ga umirili sedativima.

Izvor: blic.rs

Foto: Youtube/PrintScreen

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.