„Dan Italije u Beogradu“: Mini sajam italijanskih ukusa, turističke ponude i koncert italijanske muzike

0

U subotu 26. novembra u UŠĆE Shopping Centru, u okviru Nedelje italijanske kuhinje u svetu (21-27. novembar) organizuje se i promotivna manifestacija pod nazivom „Dan Italije“ – Mini sajam italijanskih ukusa, turističke ponude i koncert italijanske muzike.

Ovaj mini sajam se realizuje u saradnji sa Ambasadom Republike Italije, Udruženjem italijanskih privrednika u Srbiji, Italijansko-srpskom privrednom komoromi I talijanskim kulturnim centrom u Beogradu.

Mnogobrojni posetioci UŠĆE Shopping center-a će pored kupovine, moći uživati u promociji italijanskih ukusa, kulture, jezika i turističke ponude Italije.

U 17h tog dana manifestaciju će posetiti počasni gosti: Serđo Monti, Zamenik Ambasadora Italije, Davide Skalmani, Direktor Italijanskog kulturnog centra u Beogradu, Oliver Lepori, Generalni sekretar Italijansko-srpske privredne komore i Irena Brajović, Direktor Konfindustrije – Udruženja italijanskih privrednika u Srbiji koji će se tom prilikom i obratiti prisutnima.

Nakon obraćanja počasnih gostiju manifestacije, organizatori su kao poklon posetiocima UŠĆE Shopping Center-a upriličili i koncert italijanske muzike u izvođenju italijanskog umetnika Matije Zanate a nakon koncerta planirana je i projekcija videa „The Extraordinary Italian Taste“

Kompletan program nalazi se na linku www.color.rs/danitalije/

Foto: Color Press Grupa

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.