NE POTRESA SE MNOGO! GOCA BOŽINOVSKA: Pa šta ako su mi uhapsili sina?!

Sin Goce Božinovske je na dan porodične krsne slave Svetog Aranđela odveden u policijsku stanicu u Ulici despota Stefana, gde je nekoliko sati ispitivan o incidentu koji se dogodio na planini.

On je sve vreme negirao da je bio akter tuče u kojoj se upotrebilo i hladno oružje. Sudski proces povodom ovog slučaja biće nastavljen u Raškoj.

Mirkom je za medije bio nedostupan, dok je njegova majka poručila da ne može da priča jer nije u Srbiji.

- U jednoj ruci držim telefon, a u drugoj cigeretu i vozim, zato ne mogu da pričam - bilo je prvo što je rekla Goca.

- Putujem upravo u Crnu Gogu, gde pevam za drugi dan slave jednog tamošnjeg biznismena, a Mirko je kod kuće. Sve je u redu i on je dobro - kaže pevačica i objašnjava kako se oseća, s obzirom na to da su joj sina policajci sa porodičnog slavlja odveli u zatvor.

- Pa to nije ništa strašno. Pa šta ako su ga uhapsili?! To je bio samo informativni razgovor zbog neke tuče, nešto bez veze, odakle da znam šta je tačno - ističe Goca, a na pitanje da li će konačno uspeti da smiri sina posle svih njegovih nestašluka, ona kaže:

- Nema šta da se smiri. Mirko je uvek miran - bez imalo razmišljanja kaže Božinovska, čiji naslednik često upada u nevolje.

Podsećanja radi, Mirko je nakon privođenja u policijsku ustanovu ispitivan nekoliko sati, nakon čega je prebačen u Rašku, gde je nastavljeno njegovo saslušanje. Tokom oba razgovora, Šijan je negirao da bilo šta zna o pucnjavi u kojoj se zatekao, kao i akterima i razlozima.

Inače, Mirko je sin Goce Božinovske kojeg je dobila u braku sa Zoranom Šijanom, koji je pre 13 godina ubijen u centru Beograda, a njegove ubice još nisu otkrivene.

Izvor: Kurir/Alo!

Pogledajte još