ZBOG PRITISKA OKOLINE: Ana Bekuta ostavila sina u domu za nezbrinutu decu!

0

Ana Bekuta je konačno nakon 40 godina progovorila o tome kako je sina Igora Polića nakon rođenja ostavila u domu za nezbrinutu decu.

Pevačica je naslednika rodila sa samo 17 godina u vanbračnoj vezi. Taj period je, kaže, najteži u životu. Bila je odvojena od svoje bebe, a okolina ju je osuđivala.

I njeni roditelji su se našli na stubu srama, selo ih je ogovaralo, što je nju posebno bolelo. Smatrala je da oni ni za šta nisu krivi.

Želela sam da rodim dete. Istina, nanela sam bol svojim roditeljima, jesam ih osramotila, to sve stoji, zato je Igor nekih osam meseci bio u domu da bi se ta klima u mom selu nekako dovela u normalno stanje i da bi prestale sve te priče. Pritisak okruženja bio je tako snažan da je moj mali lepi sin morao da se skloni s očiju bezgrešnih – rekla je Bekuta za magazin „Star“.

Svakog vikenda putovala sam da vidim Igora, koji bi mi se smešio u krevetiću, nepogrešivo me poznajući. Do sledeće subote u životu su me držali njegov puderasti miris u noszdrvama i otisak njegovih majučnih usana na vratu. Agonija je trajala nekoliko meseci, a onda je glas srca i razuma tu ptičicu vratio u krilo – rekla je Bekuta.

Izvor: alo.rs, Star magazin

Foto: Youtube/PrintScreen

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.