STRAŠNA NESREĆA: Poginula dva dečaka i muškarac

0

Tri osobe su poginule, među njima dečaci starosti osam i pet godina, a dve su teško povređene u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 1.30 na auto-putu Novi Sad – Subotica.

Kako saznaje portal 021.rs, oni su stradali na licu mesta.

Nastradala su dvojica dečaka starosti pet i osam godina i muškarac starosti oko 45 godina. Povređena su još dva muškarca, D.D. (38) i P.D. (37), u oba slučaja su u pitanju teške telesne povrede. Povređena su još dva muškarca, u oba slučaja su u pitanju teške telesne povrede. Jedan muškarac srednjih godina je u besvesnom stanju prevezen na reanimaciju u Urgentni centar, dok je drugi bio u stabilnom stanju i on je prevezen na hirurgiju Urgentnog centra„, navodi dr Bursać za 021.rs.

Kako za 021.rs navode u Kliničkom centru Vojvodine, povređeni su A.D. (38) i P.D. (37). A.D. je zadobio višestruke teške povrede opasne po život i nalazi se u intenzivnoj jedinici Urgentnog centra, dok je P.D. takođe zadobio višestruke teške povrede, ali je on stabilnog stanja i nalazi se u poluintenzivnoj jedinici Urgentnog centra.

Prema njenim rečima, nesreća se dogodila iz pravca Subotice prema Novom Sadu. Na mestu nesreće intervenisale su dve lekarske ekipe, vatrogasci i policija. „Putevi Srbije“ su saopštili da je zbog ovog udesa jutros obustavljen saobraćaj na deonici Zmajevo-Novi Sad. Alternativni pravac je petlja Zmajevo-Sirig-Novi Sad.

Izvor: blic.rs

Foto: Yayimages

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.