ZORAN MARJANOVIĆ PRETI POLICIJI: Imate 30 dana da nađete ubicu moje Jelene!

- Dosta mi je ovog mrcvarenja! Ako za mesec dana ne nađete ubicu moje žene, moraću nešto da preduzmem kako bi se prekinula ova agonija. Angažovaću privatne detektive ako u najskorije vreme ne otkrijete ko je usmrtio moju Jelenu - ozbiljno zapretio Zoran Marjanović na poslednjem saslušanju u MUP

Ovo je nedavno rekao u policiji Zoran Marjanović, muž ubijene pevačice Jelene Marjanović (33) iz Borče, iznerviran što ni posle skoro osam meseci ne zna ko je izvršio ovaj nezapamćen zločin koji je potresao Srbiju.

Marjanović je nakon ubistva njegove supruge u nekoliko navrata saslušavan u beogradskoj policiji. I pre nekoliko dana je pozvan na razgovor, na koji se uredno odazvao. Međutim, njemu je prekipelo što se presipa iz šupljeg u prazno, a slučaj svirepog ubistva njegove žene nikako da se reši.

- Zoran je počeo da puca po šavovima. Ne može da izdrži sve veći medijski pritisak koji se stvara na njega i porodicu. Kad god dođe u policiju, stalno mu postavljaju jedna te ista pitanja. On želi da pomogne inspektorima da reše ovaj slučaj, ali mu se čini da stalno tapkaju u mestu. Zato je u nekoliko navrata predlagao da angažuje privatne detektive da rasvetle ubistvo njegove žene - kaže izvor.

On kaže da je inspektorima rekao da ubistvo mora da se reši u najkraćem roku jer želi da skine ljagu sa sebe i svoje porodice.

- Rekao je da noćima ne spava zbog ženine smrti, da je iscrpljen i umoran. Istakao je da sa ćerkom Janom ne može u parku normalno da se igra jer se ljudi okreću za njima i svašta im pričaju iza leđa. Posebno mu smeta to što neki misle da je on kriv za Jeleninu smrt i to što se svašta priča kad god on dođe u policiju. Zoran je dosad bio miran, staložen i korektan kad je dolazio na razgovore u policiju. Sarađivao je s inspektorima, nije se mešao u njihov rad, niti je vršio pritisak da što pre pronađu ubicu. Međutim, ovog puta je povisio ton i rekao da mu je svega dosta - kaže sagovornik iz istrage.

Izvor: Kurir

Pogledajte još