"Ninamedia" proslavila 15. rođendan!

Da je ova kompanija i dalje lider u praćenju i distribuciji medijskih sadržaja u Srbiji i regionu, osim zavidne svakodnevne statistike u poslovanju, potvrđuje i sve veći broj klijenata koje Ninamedia okuplja iz godine u godinu na tradicionalnoj beogradskoj proslavi.

nina2

Proslavu jubileja od 15 godina uspešnog poslovanja, Ninamedia organizovala je tematski, u znaku samih početaka, pa je ceo koncept proslave simbolično pratio takozvani „flopi disk“, svojstven počecima interneta, medijskih i komunikacionih tehnologija.

Voditelj programa Slavko Beleslin, podsetio je sve zvanice na to koliko su informacione tehnologije napredovale od nastanka agencije i naglasio da Ninamedia tokom 15 godina poslovanja nijednom nije posustala na tom putu.

nina3

Razvijala se svakodnevno prateći i postavljajući trendove novim tehnologijama na ovim prostorima, tako da bismo se teško mogli setiti i hronološki sortirati šta sve u prethodnih 15 godina. Ono što znamo jeste ono gde smo danas, a gotovo je nemoguće pretpostaviti šta će nam sve doneti u narednih 15“, rekao je Beleslin, najavljujući domaćina proslave, direktora Ninamedije, Dragana Radića.

Direktor kompanije „Ninamedia“ Dragan Radić, osvrnuo se na početke:

,,Od prvog dana znali smo da želimo da postanemo kompanija koja stvara nova i originalna rešenja i zato se radujemo svakom problemu sa kojim se suočavamo, jer on za nas ne predstavlja prepreku, već jedinstvenu šansu u kojoj prepoznajemo nove prilike. Sa 15 godina ste najsrećniji, najviše sanjarite i jako se zaljubljujete, jako želite i sve ostvarujete“, rekao je Radić, dodajući da „Kompanija Ninamedija baš to sada i proživljava, malu maturu koja je najlepše doba za prigrabiti sve što dolazi“.

Više od 500 klijenata, prijatelja kompanije i zaposlenih, uživalo je i u više nego sjajnoj atmosferi koju su priredili najpre Saša Matić,a potom i Dejan Petrovići sa svojim „Big bendom“.

nina4

nina7

nina5

nina6

nina9

nina8

nina10

Pogledajte još