PREOKRET: Kristijano Ronaldo u vezi sa Srpkinjom?

Fudbalera madridskog Reala Kristijana Ronalda u poslednje vreme sve češće viđaju u društvu jedne zgodne crnke, ali to nije njegova nova cica Džordžina Rodrigez. Navodno, reč je o devojci srpskog porekla Saši Pavlović!

”Saša je diplomirala ekonomiju, smer zdravstveni menadžment, u Berlinu. Master je upisala u Londonu. Proputovala je ceo svet, opuštena je i dobra devojka iz patrijarhalne porodice. Potpuno je drugačija od žena kojima je Ronaldo okružen i on je skroz oduševljen njom! Upoznao ju je i sa svojim sinom”, kaže izvor “Kurira”.

Kako dalje saznajemo, mlada ekonomistkinja srpskog porekla i fudbalski mag upoznali su se preko zajedničkog prijatelja koji je Srbin!

”Ronaldov prvi komšija je naš uspešni biznismen Dragoslav Ilić, poznatiji po nadimku Gagi Argentina. E pa, Gagi je i kućni prijatelj sa Sašinim roditeljima i Sašu poznaje još otkad je bila klinka. Jednom prilikom je ona bila kod njega u gostima, a Kristijano je svratio da se vidi s Gagijem, i tu su se upoznali. Odmah su razgovarali kao da se poznaju godinama. Ronaldo ju je pozvao da dođe na njegovu utakmicu, Saša je prihvatila poziv, i od tada se druže”

Izvor: b92.net

Pogledajte još