SAJAM NAMENJEN MAMAMA, TATAMA I BEBAMA: U Beogradu održan drugi Baby Fest Serbia!

0

U subotu i nedelju, 26. i 27. novembra u Mikser House, održan je drugi po redu Baby Fest Serbia, sajam namenjen mamama i tatama, trudnicama i bebama, jedinstven festival koji, na jednom mestu, nudi sve što je potrebno za pravilan razvoj i rast deteta.

Posetioci su imali priliku da se na ovoj dvodnevnoj manifestaciji upoznaju sa novitetima iz sveta roditeljstva, degustiraju proizvode, dobiju korisne savete lekara, ostvare atraktivne popuste, kupe bebi opremu, prisustvuju radionicama kao i predavanjima eminentnih stručnjaka.

Razne teme su se preplitale na predavanjima stručnjaka poput: epiduralne anestezije, vantelesne oplodnje, homeopatije, ishrane pre, za vreme i nakon trudnoće, masaže beba i musical baby bonding, dojenja, govora i jezika beba, matičnih ćelija, emotivne podrške na porođaju i bezbednosti autosedišta.

Na Kolibri radionicama najmlađi posetioci su s puno pažnje pravili skulpture od svežeg povrća, uživali u vodenim vuklanima i čarolijama, učili da sviraju različite instrumente i pokazivali svoje prve talente u crtanju i bojenju.

Sledeći Baby Fest Serbia zakazan je za april 2017. godine.

Foto: Promo

Ostavite komentar

Your email address will not be published.