EMINA JAHOVIĆ: Nisam baš pametna, ali sam uvek znala da izaberem muškarca

Ona je osam godina u braku sa tuskom zvezdom Mustafom Sandalom, a kako sama priznaje, u njihovom odnosu nije uvek sve bilo savršeno. Danas je, kaže, srećna žena.

- Ja se sada osećam moćno. Imala sam sreću i inteligenciju kada sam birala mog Mustafu. Ne smatram sebe preterano pametnom, ali sam uvek unala da izaberem muškarca - kaže Emina.

- Imala sam dosta nepodudaranja sa Mustafom. Mnogo sam volela da izlazim, a on preterano sedi kod kuće. Bilo je poteškoća na početku braka, ali smo ih sve prevazišli - kaže pevačica.

Pop zvezda mnogima deluje pitomo i krhko, ali smao njen suprug zna da je zapravo privatno potpuno drugačija.

- Ja sam jako teška žena. Izgledam kao mila i draga. Meni ne možeš ništa da zabraniš, već uvek moraš lepo da me zamoliš, a ja onda odlučim da li je OK ili ne to što od mene tražiš - priznaje Emina.

Kada se preselila u Tursku, pevačica je u Srbiji već bila izgrađena zvezda. Priznaje da joj je bilo teško što tamo niko ništa nije znao o njoj.

- Nije mi bilo lako kada su me na početku u Turskoj stalno zapitkivali čime se bavim i ko sam. Non-stop sam morala da se dokazujem - kaže pevačica i dodaje da su u Turskoj konačno izgradili mišljenje o njoj i shvatili koliko je talentovana i muzički potkovana.

Izvor: Informer

Pogledajte još