SAPUNICA SE NASTAVLJA: Milan Popović tužio Severinu zbog nebrige o sinu!

0

Milan Popović podneo je krivičnu prijavu hrvatskoj policiji protiv bivše verenice Severine Kojić zbog nebrige o njihovom sinu Aleksandru.

Srpski biznismen bezuspešno je pokušavao da stupi u kontakt sa Severinom kako bi joj vratio sina u dogovoreno vreme. Međutim, pevačica nije odgovarala na poruke i Milan je zadržao Aleksandra kod sebe, ali i zato što dete nije bilo u stabilnom zdravstvenom stanju.

Pevačica je u poslednje dve nedelje hrvatskoj policiji podnela dve prijave protiv nekadašnjeg verenika. Prijavila ga je za kršenje presude o viđanju i primopredaji njihovog sina Aleksandra, a potom ga tužila za otmicu deteta i dovođenje u Srbiju.

Međutim, Milan je i prethodne i ove nedelje išao u hrvatsku policiju kako bi nadležnima objasnio da je pokušavao da stupi u kontakt sa majkom svog naslednika kako bi ga u dogovoreno vreme vratio. No, ona nije odgovarala na njegove poruke, pa nije želeo da dete predaje bilo kome ko se u tom trenutku našao na adresi na koju je trebalo da ga vrati.

Policiji je rekao i da maleni Aleksandar nije bio u stabilnom zdravstvenom stanju kad ga je preuzeo od pevačice te da majku nije video duži vremenski period.

Tačno je da sam podigao krivičnu prijavu protiv Severine zbog zapostavljanja deteta. Nadam se da će nadležne institucije ispitati sve ono o čemu govorim, jer za to postoje svi dokazi – potvrdio je za „Blic“ poznati biznismen.

Činjenica je da se sa Severinom u poslednje vreme nešto dešava. Mada je poznata po tome da sa svojim obožavaocima redovno komunicira preko društvenih mreža, u poslednjih nekoliko meseci nije se mnogo oglašavala, a i ono što je objavljivala bile su bajate fotografije i snimci.

Iako lično nije potvrdila razloge, u medijima se pisalo o tome da je bolesna. Za sada nije poznato šta se tačno dešava sa poznatom hrvatskom pevačicom, ali verovatno će kompletna istina izaći na videlo kad nadležne institucije sprovedu istragu u cilju pronalaženja najboljeg rešenja za situaciju u vezi sa starateljstvom nad pevačicinim i biznismenovim sinom.

A photo posted by Severina Kojic (@severina) on

Izvor: Alo!

Foto: severina / Instagram

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.