PRIŽELJKUJE VELIKU PORODICU! Seka Aleksić: Želim da rodim još dečaka i devojčicu

Uloga mame pevačici Svetlani - Seki Aleksić toliko prija da bi volela da rodi još dece.

- Volela bih da dobijem još jednog dečaka i devojčicu - ispričala je pevačica Svetlana - Seka Aleksić, koja zajedno sa suprugom Veljkom Piljikićem svaki trenutak posvećuje njihovom dvomesečnom sinu Jakovu.

Majčinstvo je nešto što je preokupira, a kad mora da izađe iz kuće prvo se pobrine da beba bude sigurna sa svojom bakom, a gde god da ode, stalno razmišlja o tome šta njen mališan radi i uvek jedva čeka da krene kući.

- Radujem se svim obavezama oko bebe - otkrila je ushićeno Seka Aleksić.

Iako su mnogi mislili da će se Seka nakon porođaja okružiti dadiljama, ona sve radi sama. Za sve ima vremena i ništa joj nije teško.

- Svi su očekivali da ću imati tri dadilje, a ja sam toliko čekala svoje dete da mi je žao da i jedan minut njegove ljubavi, pažnje, pogleda i osmeha prepustim nekom drugom. Nisam majka koja je patološki zaljubljena u svoje dete i sigurna sam da će mi pomoć dadilje biti neophodna kad počnem da radim, ali želim da budem uz njega dok nemam obaveza, baš kao i njegov tata - kaže Seka i dodaje:

- A dok Jakov spava, mama se fotka za Instagram, ili pegla njegov veš, ili radi nešto po kući. Nikad nisam umorna, ne osećam umor uopšte!

Seka je posle porođaja za veoma kratko vreme izgubila višak kilograma.

- Nisam se mnogo ugojila u trudnoći - samo 12 kilograma, što je školski primer. Posle porođaja je otišlo pet-šest kilograma, a beba sisa, pa nemam mnogo vremena da ručam, iako moram da jedem zdravo. Ali, tako je to bog uredio, majka priroda je čudo. Mislila sam da ću u trudnoći biti jako debela, s obzirom na to da sam gurman i da sam kuburila sa kilogramima. Ali desilo se potpuno suprotno. Možda treba da skinem još nekoliko kilograma - kaže Seka Aleksić.

Seka je počela i da trenira, što joj, kaže, uopšte ne pada teško. Štaviše, uživa u tome.

- Jedva sam čekala da počnem da vežbam. Volim treninge, volim da sam sa Veljkom u teretani. On mi daje snagu i podršku, a ja se trudim da budem mnogo jaka žena i da dignem neku veliku kilažu, pa da se on onda oduševljava. Trening je, pre svega, zdrav. Žene su se šokirale što sam tako brzo počela da treniram, ali uz savete lekara i stručnjaka sve se može - iskrena je pevačica.

Izvor: Blic

Pogledajte još