NAKON MEDIJSKE PAUZE VESNA TRIVALIĆ OTKRIVA: Sada sam samo supruga i majka!

Posle 24 godine, koliko je prošlo od premijernog prikazivanja filma "Mi nismo anđeli" u kojem smo Vesnu i Nikolu Koja gledali u neponovljivom tandemu Nikola i Violeta, ovaj glumački spoj ponovo zasmejava srpsku publiku, i to u glumčevom rediteljskom prvencu "Stado".

Vesna je srećna što je zbog uloge Vide ponovo među svojim narodom, a za “Blic” otkriva kako je živeti u otmenom i luksuznom Dubaiju, koji je poslednjih godina omiljena destinacija srpskih turista, ali i radnika.

- Ja u Dubaiju - to je sticaj okolnosti jer je moj suprug službeno tamo. Živim kao što bih živela u bilo kom gradu, kao što sam živela ovde. Majka sam i supruga. Sve je isto, samo što više ne radim. Posvećena sam sinu i suprugu - rekla je Vesna i priznala da je u Dubaiju stekla nova prijateljstva.

- Ima tamo dosta naših ljudi. Provodim vreme sa porodicom i sa prijateljima, ali više ne radim. Nisam tamo glumica - dodaje Vesna.

S obzirom na to da glumica retko govori o svom privatnom životu, te da se vrlo malo zna o njenom suprugu Nenadu Panduroviću i sinu Nikoli, ona je ipak rešila da sa čitaocima podeli detalje svog porodičnog života. Sin je, kako kaže, krenuo njenim stopama, ali iz potpuno drugog ugla.

- On je filmofil. Voli da gleda filmove i mislim da je sa 12 godina dobar kritičar. Mnogo puta me iznenadi kada analizira neke scene koje pogleda. Ipak, gluma ga ne zanima. On je okrenut nauci i šahu. To mu je sada novi hobi. Time se bavi poslednjih godina - kroz osmeh poručuje glumica koja je svojim humorom i besprekornim talentom obeležila mnoge domaće komedije i humorističke serije.

Cakana iz kultne serije "Otvorena vrata" ističe da nije bilo šanse da se ne pojavi u filmu Nikole Koja, iako je od glume digla ruke.

- Sve me je privuklo. Scenario, reditelj, ekipa. Bilo je savršeno dok smo radili na stvaranju filma "Stado". Mi se svi poznajemo dugi niz godina i prijateljstva su nastala iz profesionalne saradnje - kaže Vesna.

Izvor: Blic

Pogledajte još