Zvezde pevaju zvezde 2: Poslušajte kako zvuči "Mačka" u izvođenju Nevernih beba

0

U okviru najvećeg radijskog projekata na Balkanu "Zvezde pevaju zvezde 2" objavljena je još jedna premijera spota na oficijalnom YT kanalu Radija S za pesmu "Mačka" u izvođenju grupe "Neverne bebe".

Članovi grupe „Neverne bebe“ bili su gosti Radija S u emisiji „Dan sa Natalijom“ i pričali su kako o kompletnom projektu projektu Radija S, ali i o saradnji sa najlušanijom radio stanicom u Srbiji:

Sarađujemo već dugi niz godina, neki vole da kažu da su to naši veliki prijatelji, ljudi kojima potpuno verujemo kao i oni nama, poverenje je najbitnije. Nameravamo i dalje da sarađujemo sa Radijom S jer je to najbolja stanica u Srbiji. Projekat Zvezde pevaju zvezde je jako zanimljiv, budući da je to jedinstvena prilika da se oprobamo u tuđim pesmama.

Pored „Nevernih beba“, u drugoj sezoni Zvezde pevaju zvezde učestvuju i Željko Joksimović, Dženan Lončarević, Kaliopi i Marija Šerifović. Sve aktuelnosti u vezi sa projektom „ZPZ2“, ekskluzivne premijere, intervjue možete pratiti na Facebook stranici Radija S, ali i ukoliko redovno slušate Radio S.

Foto: Promo

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.