Pevačica pobedila rak i poručila: Oporavak traje dugo, ali za mene život tek počinje!

Dok je bolovala od raka, tokom terapije je izgubila kosu, a sada je na istagramu pokazala novu frizuru i objavila poruku.

- Život može da počne! Kao da sam rođena ponovo, a tek će mi 40 - napisala je Dona Ares na Instagramu pored slike na kojoj se vidi da izgleda lepo i zadovoljno.

Ona je i na Fejsbuku objavila dugačku poruku, pa je napisala da joj muzika više nije na prvom mestu i otkrila svoje planove u bliskoj budućnosti.

- Važnost kose za mene nikad nije bila zbog lepote nego zbog karaktera i ličnog osećaja kompletnosti. Volim je! Vežbam duge šetnje, eksperimentišem sa ishranom, učim danski ludom brzinom, privodim kraju i dizajn na IT Akademiji radi ličnog usavršavanja i planiram da upišem još jedan smer. Svaki dan vežbam klavir, ali muzika mi trenutno nije na prvom mestu interesovanja. Kroz sve što mi se desilo u poslednje dve godine stekla sam nova znanja i saznanja što mi je otvorilo potpuno nove vidike i ukazalo na neke druge probleme koji traže rešenja. Teško je vratiti se na tačku u prošlosti kad si već bio deo budućnosti. Kada bih morala ukratko da napravim komparaciju Sobe1 i Sobe2 najbolji opis bi bio da Alisa u zemlji čuda iz serije Sultan Sulejman prelazi odjednom u seriju Star Wars i postaje Avatar sa robotskom operacijom budućnosti, i uz to idu sva čuda koja su se tu desila i dešavaju se svakodnevno. Zato oporavak traje predugo, ali i to uskoro prestaje!!! Volim vas sve i puno pozdravljam... - napisala je Dona.

A photo posted by Donna Ares (@donnaares) on

Izvor: Bulevar/B92

Pogledajte još