KRAH ROMANSE OZNAČIO I KRAJ SARADNJE: Katarina Šišmanović napustila "Sve za ljubav"!

U isto vreme kada joj je pukla veza, Katarina je napustila i emisiju "Sve za ljubav", čiji je voditelj godinama. Ipak, ona tvrdi dkraj njene romanse nema nikakve veze sa njenom poslovnom odlukom.

- Goran i ja smo oduvek odvajali posao i privatni život. Ne mogu da kažem da se to poklopilo, ali nas dvoje smo rešili da stavimo tačku na našu emotivnu priču. Četiri godine smo živeli zajedno, prethodno smo imali još jedan pokušaj veze. Jedino što za njega mogu da kažem jeste da je poslednjih osam godina bio važan deo mog života - rekla je Katarina za magazin "Gloria" i dodala da je teško podnela raskid sa Stamenkovićem, ali se trudila da ne pravi dramu od ovog kraha.

- Razlaz nikada ne može biti lak, ali sam bila spremna na njega. To je trenutak kada donesete odluku kao zrela osoba, bez suza, rasprava, priča. Ništa nije lako kada se prekine, ali kada shvatite da je to jedina opcija, onda treba da završite tu epizodu. Često kažu da vam posle šest meseci nedostaje i kamen koji vam ispadne iz džepa. Naravno da mi sve nedostaje i da boli - bila je iskrena voditeljka.

Izvor: Alo!

Pogledajte još