BEZ STRESA I TUGE: Kako da uživate u praznicima ako ste sing?!

Dajemo vam nekoliko saveta kako da bez parnera uživate u praznicima...

Putujte

Ukoliko ste jedna od srećnih žena koje ne moraju da rade za vreme praznika, napravite plan gde ćete da otputujete. Setite se, mora da postoji neka lokacija koju bi želele da posetite. Ovo je idealna prilika da posetite neku novu zemlju i osetite čari tog ubuđenja kad se sretnete sa nečim novim. Ne morate sami, sigurno imate par prijatelja koji nemaju šta da rade za vreme praznika.

Volontirajte

Dati nešto, a neočekivati ništa za uzvrat može doneti puno uzbuđenja. Sigurno u mestu u kojem živite postoji neko kome je potreba pomoć. Možete da se prijavite u neki volonterski centar, verujte usrećićete one kojima je potrebna pomoć, a osmeh na njihovim licima daće vam neopisivi osećaj sreće.

Napravite svoju žurku

Ukoliko niste za izlazak u nekom klubu u gužvi, napravite žurku kod kuće. Tu možete pozvati odabrane ljude i porodicu, i sigurno će vam biti zabavno. Ukoliko želite više ljudi, recite prijateljima da pozovu još neke njihove prijatelje.

Provedite vreme sa porodicom

Praznici su idealni za okupljanje sa porodicom. Provedite vreme sa onima koje najviše volite i koji vas vole najviše. Nije samo parner taj koji bi trebalo da bude važan u vašem životu. Ne fokusirajte se na ono što nemate, nego na ono što imate, i uvek ćete biti srećni sami sa sobom.

Izvor: Super Žena

Pogledajte još