NEPRISTOJNA PONUDA IZ PEVAČICINOG TIMA: Severinin advokat hteo da opljačka Milana Popovića?!

Dario Budimir je, naime, pre desetak dana, na jednom događaju prišao pripravnici iz advokatske kancelarije "Terešak i partneri", koja zastupa Milana Popovića, i predložio joj da prevare i opljačkaju srpskog biznismena, te da će joj dati i deset puta više novca nego "kralj bakra" ako nameste ceo slučaj protiv njega u korist Severine Kojić.

Ovu informaciju potvrdio je i advokat Milana Popovića - Vladimir Terešak.

- Navodi su tačni - istakao je Vladimir Terešak.

Ovakav potez Severininog advokata šokirao je Milana Popovića.

- Šokiran sam postupkom Severininog advokata, ali ne i iznenađen. Sam sam protiv njega podneo dve disciplinske prijave Advokatskoj komori za nepoštovanje osnovne advokatske etike. Sama činjenica da Severina sebi dozvoljava da je zastupa takav početnik i manipulator vam samo govori o Severininim ciljevima u sudskim postupcima koje vodimo oko našeg deteta. Malverzacije i manipulacije sistemom, bez obzira na sredstva. Gde je tu dobrobit deteta? Zbog postupaka ovog advokata Aleksandar je uskraćen za vreme sa svojim ocem čak i kada ga je majka zanemarila - rekao je Milan Popović.

Dario Budimir nije hteo da prokomentariše te navode, čak nije želeo da sasluša ni pitanje do kraja, već novinarima spustio slušalicu uz pretnju da će ih tužiti.

"Kralj bakra" već nekoliko godina vodi tešku bitku na sudu protiv Severine Kojić za starateljstvo nad sinom Aleksandrom.

Izvor: Blic

Pogledajte još