OGLASIO SE PARTNER POKOJNE POP ZVEZDE: Pronašao sam Majkla mrtvog u krevetu!

Naime, Favaz, koji se sa Majklom zabavljao od 2012. godine, otkrio je na Tviteru da je on pronašao telo pokojne pop zvezde.

- Ovaj Božić nikada neću zaboraviti. Pronašao sam svog partnera mrtvog u krevetu... Nikada nećeš prestati da mi nedostaješ - stoji, između ostalog u tvitu koji je Favaz objavio.

Inače, mediji su Džordža Majkla i Fadija Favaza prvi put doveli u vezu pre četiri godine, nakon što je Majkl prekinuo dugogodišnju romansu sa Kenijem Grosom, poznatim trgovcem umetnina.

Od tada, samo u retkim prilikama paparci su uspeli da ih fotografišu zajedno, jer su obojica nastojali da privatni život drže daleko od očiju javnosti. Favaz je godinama radio kao frizer poznatih a na listi njegovih klijenata su Naomi Kembel, Emili Blant i Nikol Šerzinger i druge dame.

Sa druge strane, i Majklov dugogodišnji partner Keni Gros se danas oglasio povodom smrti pop zvezde. On je u izjavi za medije naveo "da mu je srce slomljeno zbog smrti dugogodišnjeg prijatelja i ljubavnika".

"Džordž je bio važna osoba u mom životu, i beskrajno sam ga voleo" - rekao je Gros u izjavi za medije.

Podsetimo, Džordž Majkl je umro na Božić u 53. godini, a CNN preneo je izjavu Majkla Lipmana, menadžera pokojnog pevača, koji je otkrio da je slavni prevač navodno preminuo od posledica srčanog zastoja.

Izvor: Blic

Pogledajte još