Počivaće pored majke: Na sahrani Džordža Majkla pevaće Elton Džon

Mada detalji nisu saopšteni, Majklov prijatelj Elton Džon na sahrani pevaće njihovu duetsku pesmu iz 1991. godine "Don’t let the sun go down on me".

Navodno će biti organizovane dve ceremonije, jedna za porodicu i bliske prijatelje, a druga za obožavaoce. Smatra se da će muzičar počivati u porodičnoj grobnici, pored obožavane majke koja je 1997. umrla od raka.

Policija pevačevu smrt vodi kao neočekivanu, ali ne i sumnjivu, a obdukcija će otkriti da li je droga dovela do srčane insuficijencije.

Očekuje se da će bogatstvo procenjeno na 117,6 miliona evra, po Majklovom testamentu, naslediti deca slavnih roditelja, a njegovih prijatelja, koje je krstio, poput Romana i Harli Mun, dece Širli Holimen (prateći vokal u "Vemu") i basiste "Spandau bale" Martina Kempa.

Moguće da je velike sume novca zaveštao i dobrotvornim organizacijama, a njegove starije sestre Melani i Joda i dečko Fadi Favaz, nadaju se da je i njih pomenuo u testamentu.

Osim što je planirao da se iduće godine vrati na scenu sa novim albumom, Majkl je želeo i povratnički koncert sa grupom "Vem".

A photo posted by Elton John (@eltonjohn) on

Izvor: Novosti

Pogledajte još