SEKA ALEKSIĆ: Nemam više želja, rođenjem sina sve su se ostvarile!

Jedna od najpopularnijih pevačica na našoj estradnoj sceni Seka Aleksić ne krije euforiju zbog novogodišnjih i božićnih praznika, a u kićenju jelke i ukrašavanju svog doma veoma uživa.

- Mnogo volim sve te novogodišnje đakonije. Jelku godinama kitimo moj dekorater i ja. Uživam u tome i ta novogodišnja dekoracija me svake godine podseti na sve divne dane koje sam preživela tokom prethodne. Suviše je rano za Jakova da uživa u tim novogodišnjim čarolijama jer je on još mali, ali već iduće godine će mu sve to biti interesanto - kaže Seka.

Pevačica će 2017. godinu dočakati radno, na Kopaoniku, ali će pored nje tamo biti suprug Veljko Piljikić i sin Jakov zbog kojeg su morali da skrate boravak na planini.

- Trebalo je da budemo na Kopaoniku bar 4-5 dana, ali smo to morali da skratimo na dva jer je suviše hladno na planini, a Jakov je još mali i ne želim da ga izlažem hladnoći i snegu, tako da posle mog novogodišnjeg nastupa na Kopaoniku idemo kući. Poslednjih godina sam svaku Novu godinu dočekivala radno, a tako će biti i ove. Meni je taj 31. decembar kao i svaki drugi dan u godini. S druge strane volim da proslavim Božić i veoma mu se radujem. I u 2017. planiram da Božić provedem u porodičnom domu sa najmilijima kao i do sada. To je dan koji se očekuje sa radošću i u toplini porodičnog doma.

Sekin naslednik je dobio svoj prvi novogodišnji poklon, a to je komad nakita kakav imaju i mama i tata.

- Jakov je dobio svoj prvi novogodišnji poklon. Nisam odolela, a da i njemu ne kupim narukvicu kakvu imamo Veljko i ja. On je još mali za neke drugačije poklone, a kozmetike i garderobe ima dovoljno - otkrila je pevačica.

Na društvenim mrežama se spekuliše o tome da li je Jakovljevo kršteno ime zapravo Serafim, budući da ga Seka tako povremeno oslovljava, a pevačica je razrešila dilemu i otkrila pravo i jedino kršteno ime svog sina.

- Ja Jakovu tepam ''majkin Serafime'. To je ime anđela. Serafim nije njegovo kršteno ime, već Jakov. On je zaista moj anđeo, pa mu tako i tepam.

Seki se najveća životna želja ostvarila u septembru 2016. godine kada je prvi put postala majka, a ne krije da bi volela da rodi još dece.

- Svih ovih godina moja neostvarena želja bila je da postanem majka. Bog je uslišio tu moju želju i ostvarila se, a ja sada mogu da kažem da sam neko ko nema više želja jer su mi se sve ostvarile. Naravno da želim da se ostvarim u ulozi majke još nekoliko puta, možda čak i još tri, četiri puta, što da ne. Stvarno bih volela da Jakov dobije još nekoliko braće i sestara jer to je najveća radost. Jako je lepo kada ih imate više i kada ih gledate kako se igraju i štite međusobno - kaže Aleksićeva.

Za svoje najbliže, Seka ima jednu želju.

- Jakovu i Veljku želim da u 2017. slušaju mamu, ali na prvom mestu im želim zdravlje, to je ono što je najbitnije.

Seka je 5. decembra obeležila 14. godišnjicu svoje veoma uspešne i bogate muzičke karijere.

- Ja sam ove godine potpuno zaboravila na taj 5. decembar i bukvalno su me podsetili ljudi koji su mi na društvenim mrežama čestitali 14 godina karijere. S druge strane, prošle godine smo taj datum slavili, bila je žurka, a ove godine je moj sin zaokupirao moje misli i moje vreme pa sam potpuno zaboravila na taj dan. Međutim, ja sam srećna što je tako.

Izvor: Pink.rs

Pogledajte još