NEDELJNI HOROSKOP: Šta nam zvezde predviđaju u periodu od 2. do 8. januara!

OVAN
Nalazite se u stvaralačkoj fazi i zagovarate ubrzani poslovni ritam u svom okruženju. Zarad velikih ambicija povremeno umete da prekoračite osnovna pravila ili da energično sprovedete svoju volju, bez prethodne konsultacije sa saradnicima. Ipak, zaoštrena poslovna klima nateraće Vas da povučete nove poteze i da korigujete svoje propuste. U ljubavnom životu, uporno pokušavate da se nametnete kao autoritativna ličnost pred svojim partnerom. Stalo Vam je da udjete u nečiji "ljubavni trag". Postoji osoba koja deluje vrlo izazovno na Vaše emotivno raspoloženje, ali Vi za sada morate da je trpite. Profiltrirajte svoje misli i osećanja, pre nego što donesete novu odluku.

BIK
Angažovani ste na različitim stranama i budnim okom pratite nove dogadjaje na poslovnoj sceni. Potrebno je da postavite listu prioriteta u dogovoru sa saradnicima, kako biste racionalnije koristili svoje znanje ili energiju. Korisne informacije mogu da Vam olakšaju put do afirmacije i poslovnog uspeha. Važno je da plasirate svoje ideje na pravom mestu. Ukoliko Vam je stalo do emotivnog zbližavanja ili pomirenja sa voljenom osobom, upotrebite svoje skrivene adute. Zarad zajedničke sreće, učinite sve što je potrebno da fascinirate blisku osobu. Nema razloga da odustajete od dobrih namera, uživajte u situacijama koje Vas emotivno zbližavaju.

BLIZANCI
Delujete aktivno na različitim stranama i umete da prenesete stvaralački impuls ili kreativnu energiju na svoju okolinu. Blic inteligencija ili sposobnost efikasnog prilagodjavanja, predstavljaju Vaš glavni adut u poslovnim susretima. Umesto da se nadmudrujete sa neistomišljenicima prilagodite svoj stil izražavanja u odnosu na utvrdjena pravila i visoke profesionalne kriterijume. Verujete u svoje zavodničke sposobnosti, ali ne želite da se vezujete za prolazne vrednosti. Potrebno Vam je nečije prisustvo i emotivna naklonost, kao dodatni podsticaj za šire kreativno izražavanje. Imate neobične ideje i stalo Vam je da impresionirate blisku osobu u neobičnom i velikom stilu.

RAK
Osećate dodatni priliv kreativne energije i ne možete da se pomirite sa prosečnim rezultatima. Dobijate podršku u svojoj okolini i imponuje Vam saznanje, da saradnici imaju dovoljno poverenja u Vaše znanje ili profesionalne sposobnosti. Potrebno je da preuzmete odgovarajuću inicijativu, kako biste ostvarili svoje poslovne namere. Ukoliko se Vaša osećanja nalaze ispred glasa razuma, to predstavlja dobar predznak. Učinite sve što je potrebno, da ulepšate svoj intimni život i odnos sa bliskom osobom. Potrudite se da delujete zanosno i privlačno u različitim prilikama. Ljubavni zanos u Vama budi novu energiju i neku skrivenu snagu.

LAV

Delujete vrlo energično i aktivno učestvujete u različitim dogadjajima na poslovnoj sceni. Umete da ostvarite korisne ciljeve i imate veliki uticaj na svoje saradnike. Dinamika poslovnih dogadjaja nameće ubrzani tempo i zahteva sposobnost veštog prilagodjavanja. Stalo Vam je da većinu stvari držite pod strogom kontrolom, kao odraz svog poslovnog stila i prestiža. Nalazite se u fazi emotivnog uzleta ili nove ljubavne inspiracije. Emotivni zanos koji osećate u Vama budi želju za strasnim susretima. Zračite pozitivnom energijom, neko pobudjuje fluid i "ljubavnu iskru" u Vašim očima. Ukoliko ste slobodni, očekuje Vas "susret iznenadjenja" ili nečiji poziv.

DEVICA
Imate utisak da se nalazite ispred drugih i samouvereno odbacujete različite primedbe koje nisu po Vašoj volji. Preterano insistiranje na ličnim interesima skreće pažnju okoline i stvara dodatne probleme u poslovnoj saradnji. Potrebne su Vam pouzdane informacije i nečije posredovanje, kao dodatna garancija da biste ostvarili svoje poslovne vizije. Nema potrebe da verujete u sreću koja dolazi iznenada ili bez odobravanja Vaše porodice. Emotivni zanos ponekad treba "kontrolisati", obratite pažnju na nečije komentare. Skloni ste čestim promenama u raspoloženju. Preuveličavate svoje emotivne potrebe i često vrlo subjektivno ocenjujete partnerovo ponašanje.

VAGA
Delujete promišljeno u različitim situacijama, stalo Vam je da pridobijete nečije poverenje ili naklonost u poslovnim krugovima. Informacije sa kojima raspolažete ne predstavljaju pouzdane kriterijume, ali bez velikih izazova nema ni poslovne afirmacije. Važno je da pravilno dozirate svoj stvaralački impuls sa zajedničkim interesima. Skloni ste čestim promenama u ponašanju i raspoloženju, čini Vam se da neko indirektno "kontroliše" Vaše kretanje. Priželjkujete veću emotivnu slobodu ili priliku da ostvarite svoje ljubavne namere, ali dogadjaji ne idu u željenom pravcu. Teško Vam je da uskladite svoj ljubavni ritam i afinitete u odnosu sa bliskom osobom.

ŠKORPIJA
Pažljivo analizirate kompletnu situaciju na poslovnoj sceni sa različitih aspekata i procenjujete svoje mogućnosti. Stalo Vam je da definišete prave profesionalne vrednosti i da ostvarite svoje ciljeve. Obratite pažnju na korisne informacije. Potrebno je da primenjujete različite obrasce uspešnog poslovanja, kao dodatnu garanciju i psihološku sigurnost. Ukoliko Vas neko navodi na slobodnije emotivno izražavanje, prihvatite dobar podsticaj. Odgovorite na nove emotivne signale ili na nečiju ljubavnu poruku. Pokušavate da predvidite nečiju reakciju, ali spontanost u izražavanju osećanja deluje pozitivno na Vaš odnos sa bliskom osobom. Oslonite se na svoja osećanja.

STRELAC
Nalazite se u fazi kreativnog uspona i stalo Vam je da poboljšate svoj poslovni ili društveni status. Osmislite dobar plan i mudro sačekajte na završnu fazu u poslovnim pregovorima. Sve se svodi na precizno planiranje i na efikasnu primenu uspešnih formula. Važno je imate dobru koncentraciju u poslovnim susretima. Emotivna inspiracija u Vama pobudjuje neobične ideje, zračite pozitivnom energijom i umete da osvojite nečiju pažnju. U kombinaciji izražajne mašte i zavodničkih sposobnosti, delujete veoma privlačno na svoju okolinu. U skladu sa svojim emotivnim statusom ili afinitetima, odaberite i novu ljubavnu romansu.

JARAC
Suviše ste ponosni da progovorite o odredjenim problemima koji Vas sputavaju i na takav način nepotrebno otežavate svoj poslovni ili društveni položaj. Ukoliko Vam je stalo da očuvate dobre poslovne veze i rejting, prihvatite mogućnost sporazumnog dogovora. Postoje utvrdjena pravila koja morate ispoštovati u poslovnoj saradnji, postupite po svojoj savesti. U ljubavnoj perspektivi, nema potrebe da se zavaravate velikim iluzijama i nečijim obećanjima. Kao i do sada, sigurno je samo ono što čvrsto "držite u svojim rukama". Emotivno se rasplinjavate ili suviše maštate o osobi koja Vam je "nedostupna". Smirite svoje strasti i prihvatite realnu sliku u ljubavnom odnosu.

VODOLIJA
Nalazite se u sjajnoj formi i imate zanimljive ideje. Po oprobanom receptu primenjujete uspešna pravila u poslovno-finansijskoj saradnji. Potreban Vam je dobar podsticaj ili neko ko bi Vas podržao u odlučujućim situacijama. Vaša dobitna kombinacija, predstavlja spoj lepih i korisnih stvari u različitim pravcima. U odnosu sa voljenom osobom, ponekad Vam nedostaje početni zanos ili dovoljno hrabrosti da izrazite svoje emotivne namere. Kolebljivost može da Vas navede na pogrešan emotivni izbor. Ljubavna pravila se menjaju, dozvoljeno je sve ono što vodi ka zajedničkoj sreći i zadovoljstvu. Vaš emotivni profil najčešće odredjuje Vaše želje ili mogućnosti.

RIBE
Delujete energično pred svojom okolinom i pokušavate da uskladite različite poslovne interese. Stalo Vam je da sačuvate dobar poslovni rejting, ali ne pristajete na nečije dodatno uslovljavanje. Potrebno je da odredite jasniju granicu izmedju svojih interesa i poslovnih standarda koje nameće grupa saradnika. Ne želite previše da analizirate svoj ljubavni život, ne dopada Vam se kada Vas neko sputava ili ograničava na izbor. Psihološki i emotivni pritisak kod Vas stvara suprotan efekat. U odnosu sa voljenom osobom postoje različite potrebe i interesovanja, ali stalo Vam je da premostite ljubavni nesklad i da ostarite novu harmoniju.

Izvor: Astrolook

Pogledajte još