NE DEMANTUJE GLASINE: SEVERINA progovorila o zdravstvenim i porodičnim problemima

0

Severina Kojić skoro nikada ne demantuje navode medija, ali ovaj put napravila je presedan i na "uvijen" način je to učinila.

Naime, hrvatska zvezda govorila je za Radio Bar, povodom novogodišnjeg nastupa u ovom crnogorskom gradu, a novinari su je pitali upravo o svemu što se pisalo – od navodne operacije glasnih žica, povlačenja sa estrade i problemima sa Milanom Popovićem, ocem njenog sina Aleksandra.

Ja ne čitam novine već pet godina. Jedna moja koleginica se mnogo ranije „isključila“. Kad sam shvatila da ona super živi, neopterećeno time šta se piše, onda sam odlučila da i ja to uradim. Toliko toga neistinitog napišu da ljudi uopšte ne mogu da stvore pravu sliku, a mislim da ima mnogo boljih knjiga i filmova na koje bi mogli potrošiti vreme – rekla je Seve.

A photo posted by Severina Kojic (@severina) on

Ona je istakla i da je zadovoljna 2016. godinom.

Čujem da se mnogi žale na 2016. godinu, ali ne možete u svakoj imati sve. Meni je, mogu reći, ova godina bila lepa. Imam svog čoveka uz sebe. Uživala sam sa detetom, svojom porodicom, imali smo mnogo koncerata… Godina je bila sasvim solidna – objasnila je popularna Hrvatica.

Izvor: Kurir

Foto: severina / Instagram

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.