ŽELI ISTE KAO NATAŠINE: Dara daje 18.000 evra za nove zube!

Nakon što je posle operacije slepog creva smršala desetak kilograma, Dara je rešila da sredi zube, a želi da budu isti onakvi kakve ima njena koleginica Nataša Bekvalac.

- Dara planira da čim prođu praznici otputuje u Cirih kako bi uradila zubne navlake, i to najnovijom metodom koja je trenutno popularna. Ona se odlučila za Cirih jer je čula da tamo rade najsavremenije tehnike, a kada se raspitala, saznala je da će za to morati da izdvoji dosta novca. Naime, za tu intervenciju će izdvojiti 24.000 franaka, što je oko 18.000 evra. Njoj to nije problem, pa je odmah zakazala termin i otputovaće na nekoliko dana kako bi dobila novi osmeh. Ona će kompletno promeniti i gornju i donju vilicu, a želja joj je da ima zube kao Nataša Bekvalac - otkriva Darin bliski prijatelj.

Pevačica je ove navode potvrdila.

- Kako ste to uspeli da saznate, kada toliko krijem? Plašim se, ali želim da imam savršen osmeh, tako da ću zbog toga trpeti bolove. Videla sam kako dobro izgledaju Natini zubi i odmah sam poželela da imam iste. Preko prijatelja sam došla do čuvenog stomatologa u Cirihu koji koristi najsavremeniji metod kada su u pitanju zubne navlake, pa ću zbog toga morati da provedem tamo skoro nedelju dana - rekla je Dara.

Kako se i dalje spekuliše o tome da li će se pevačica vratiti u takmičenje "Pinkove zvezde" kao član žirija odgovorila je i na pitanje kada će ponovo sedeti u crvenoj stolici.

- Čim uradim zube, odlazim na snimanje 'Pinkovih zvezda', tako da ću tamo premijerno predstaviti novi osmeh. To će biti sredniom januara. Ne znam šta se dešava sa žirijem, ali koliko sam čula, moja drugarica Aleksandra Radović se vraća u crvenu stolicu, pa ćemo ponovo da pravimo šou. Super je lik, mnogo je volim, treba samo malo da se opusti, ali radićemo na tome zajedno, tako da publika može svašta da očekuje - otkriva Dara.

Izvor: Alo!

Pogledajte još