MAMA ANE NIKOLIĆ PRESREĆNA ZBOG UNUČETA: Božić mi je doneo najlepši poklon!

0

Vest da Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta čekaju bebu odjeknula je u javnosti, a sreću zbog prinove ne može da sakrije ni pevačicina mama Milijana.

Ana je nekoliko dana pred najveći pravoslavni praznik Božić saznala da je u drugom stanju, a njena mama objašnjava da bolji poklon nije mogla da dobije.

– Najradosniji dan je bio kada smo čili da je Ana trudna. Božić je inače lep praznik, a ovaj nam je posebno drag. Najvažnije nam je da dete bude živo i zdravo, pol nam nije bitan. Kada sam rađala Anu i Marka nije mi bilo bitno kog su pola, već samo da sve bude kako treba. Svi smo toliko ushićeni i zadovoljni da vam to ne mogu opisati – kaže Milijana, a zatim objašnjava koliko je lepo biti mama.

– Biti majka je nešto najlepše što može da se desi i to je nešto što potpuno ispuni ženu. Mnogo mi je drago što će moja Ana to osetiti kada se bude porodila. Svim ženama želim da im se ovo desi, da prošire porodicu i da se ostvare u najlepšoj životnoj ulozi – zaključuje pevačicina mama.

Podsećanja radi, Ana i Rasta su nedavno dobili rezultate koji su pokazali da je pevačica u drugom stanju. Nikolićeva je potvrdila ovu radosnu vest, a još nije poznato kog pola je beba.

– Istina je, dobila sam rezultate, trudna sam. Međutim, za ovu radosnu vest još ne znaju svi moji najbliži. Ne bih više ništa komentarisala, presrećni smo – potvrdila je pevačica, ali nije želela da otkrije više detalja, pa se pretpostavlja da je u prvom tromesečju. Njen suprug Rasta nije se oglasio ovim povodom.

Izvor: Alo!, Pink

Foto: Instagram

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.