OSVETA: Milan je hteo da mi otme sina!

Severina Kojić, nakon što je dva sata saslušavana u policiji po tužbi Milana Popovića za zanemarivanje deteta, kaže da joj se on sveti jer je protiv njega podneta krivična prijava za pokušaj oduzimanja deteta.

U pevačicino ime oglasio se njen menadžer Tomislav Petrović.

- Istina je da je Milan Popović u Beogradu podigao privatnu tužbu protiv Severine zbog, kako on tvrdi, zanemarivanja deteta. To je još jedan od njegovih apsurda i pokušaja diskreditacije majke njihovog deteta. Severina je tim povodom, na lični zahtev i u svojstvu građanina, otišla u policiju da da iskaz kako bi demantovala Popovićeve laži - naveo je Petrović i dodao:

- Sličan biser Popović je imao pre pola godine, kad je u sudu u Vršcu tražio privremenu meru protiv Severine - da joj se oduzme starateljstvo i da dete pripadne njemu. Sud je to odbio. Sektor kriminalističke policije je 12. decembra 2016.

Opštinskom državnom odvjetništvu za mlade u Zagrebu podneo krivičnu prijavu protiv Popovića za krivično delo pokušaja oduzimanja deteta. Može se pretpostaviti da on diže lažne prijave protiv Severine kako bi se stvorio utisak da ona krši zakon. To radi iz svog ličnog interesa i ne razume da time nanosi ogromnu štetu svom detetu - poručio je Severinin menadžer.

A photo posted by Severina Kojic (@severina) on

Pozvali smo i Milana Popovića.
- Ovo je trebalo Severina i ja da rešavamo mimo svih, ali, nažalost, ona to ne želi. Želim da verujem da je Severini naš sin prioritet i deo privatnog života, a ne karijere, tako da nema šta gospodin Tomica, estradni menadžer, da priča na tu temu. Aleksandar nije ni projekat ni koncert pa da Tomica priča o njemu, a da tako misli i Severina, ne bismo bili na sudu. Ovakav nastup svedoči da svi iz njenog okruženja odlučuju o životu našeg sina pre njegovog oca.

I Igor Kojić, Severinin muž, moraće da se pojavi pred policijom zbog optužbi da ugrožava bezbednost deteta jer na Instagramu objavljuje njegove fotografije.

Milan Popović podneo je tužbu i protiv Dragana Kojića Kebe. On je naveo da je pevač vozio njegovog sina Aleksandra s proslave majčinog rođendana na mestu suvozača i bez sigurnosnog pojasa. Popović je tada izjavio za medije da se plaši za svog naslednika, koji s Kojićima nije bezbedan.

Izvor: Kurir

Pogledajte još