BOSILJČIĆ O SCENAMA SEKSA U RUSKOJ SERIJI: Nije mi bilo neprijatno!

0

Scene u kojima se on pojavljuje su pune poljubaca, strasti i golotinje… Naš glumac se prilično opustio pred kamerama “Hotela Rusija”, serije čija je premijera uskoro na ruskoj nacionalnoj televiziji.

I kaže, nije mu zbog toga bilo neprijatno, iako misli da mnogo zavisi i od reditelja.

– Zaista zavisi ko je reditelj koji će režirati takve scene. Ipak, glumice bi naročito trebalo da vode računa o tome – kaže za “Blic” Ivan Bosiljčić, koji se nedavno na društvenim mrežama pohvalio i trejlerom ove kriminalističko istorijske drame u kojoj sa poznatom glumicom iz Rusije ima i nekoliko eksplicitnih scena. Ovaj trejler je zapalio društvene mreže, jer se Bosiljčić obnažio mnogo više nego što je to činio u domaćim TV serijama.

Kako je bilo snimati na ruskom jeziku?

– Ruski jezik govorim još od gimnazije. Iz velike naklonosti prema velikoj ruskoj kulturi, s vremena na vreme sam učio poeziju na ruskom i tako održavao stečeno znanje. Da ne govorim o kinematografiji. I opet se ispostavlja da se svaki uloženi trud kad-tad isplati. Naći se pred kamerama sa ruskim glumcima i pulsirati u njihovim ritmu je za mene ostvarenje davnašnje želje.

Da li će publika u Srbiji imati prilike da gleda seriju “Hotel Rusija”?

– Ja se iskreno nadam. To zavisi od volje naših vodećih televizijskih kuća. Korisno bi bilo da se istrošeni zapadnjački TV sadržaji zamene vitalnim ruskim. Skoro da smo zaboravili da istočno tržište postoji.

Koliko je epizoda “Hotela Rusija” snimljeno i da li se pojavljujete u svakoj od njih?

– „Hotel Rusija” je TV serijal od 12 epizoda, napravila ga je tamošnja vodeća produkcijska kuća za potrebe prvog kanala ruske nacionalne televizije. Premijera se očekuje posle Nove godine. U Moskvi vlada veliko interesovanje za ovu seriju i visoka su očekivanja. Zahvalan sam što sam deo tog projekta, i to u ovolikom obimu, zaista su mi poverili izuzetno značajnu i dobru ulogu. Dugo sam snimao u ruskoj prestonici, zatim u Tverskoj oblasti, u gradu Kašinu, severno od Moskve. Sreo sam različite ljude, vitalne, gostoprimljive, jake… imamo mnogo toga zajedničkog. Rusija vaskrsava i drago mi je što sam svedok tog povratka. Ekaterina Vilkova, Evgenij Pronjin, Sonja Sinjicina, Nikita Tarasov su glumci moje generacije koji su učinili sve da se osećam dobrodošao. Veliki glumci i veliki ljudi.

Kakvi su vam planovi posle ove serije?

– Trenutno pregovaram za jedan novi film u Moskvi, duhovit i iščašen, čim izađe trejler, videćete o čemu se radi. Na leto snimam film u Srbiji i u pripremama sam za novi film Ivana Jovića, čija je skorašnja premijera filma “Zaveštanja” izazvala u Beogradu pravu buru! Izuzetan film, molim vas, potrudite se da ga pogledate prvom prilikom!

Izvor: blic.rs

Foto: Instagram

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.