VELIKE RAZLIKE U HONORARIMA: Oskarovka otkrila koliko zarađuju žene, a koliko muškarci u Holivudu

0

Holivudska glumica Natali Portman otkrila je u intervjuu za časopis "Marie Claire" da holivudski producenti često prave drastične razlike u honorarima kada su glumci i glumice u pitanju.

Naime, glumica koja je za ulogu u filmu „Crni labud“ dobila Oskara ispričala je da je njen honorar za film „No Strings Attached“ bio tri puta manji od honorara koji je dobio njen kolega i partner u filmu Ešton Kučer.

– U većini zanimanja žene zarađuju 80 centi, a muškarci dolar. U Holivudu je drugačije – žena zarađuje 30 centi, a muškarac dolar – započela je Natali razgovor i dala konkretan primer:

– Ešton Kučer je bio plaćen tri puta više od mene. Shvatila sam to odmah, ali nisam ništa rekla jer je to u Holivudu tabu. Niko ne priča, ali razlike su ogromne. Nisam se bunila iako je trebalo. Mislim svakako sam i ja dobila veliki novac, pa je glupo da se žalim, ali da, postoji ludačka razlika u honorarima – objasnila je glumica.

Natali, koja trenutno čeka svoje drugo dete, kaže da je u Holivudu jaz između polova izraženiji nego u bilo kojoj industriji.

Izvor: blic.rs

Foto: Youtube/PrintScreen

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.