OBRATITE PAŽNJU: Znaci da nije zadovoljna u seksu

0

Možda će vaša draga odglumiti orgazam, ali to nije znak da uživa u seksu. Obratite pažnju na signale koji ukazuju da bi pre raspremala kuću nego gužvala postelju sa vama.

TIHA JE

Neke žene nisu glasne, druge su stidljive, ali ako se vaša partnerka ne pomera, ne pušta glas, ne izvija se, ne gore joj obrazi, niti na bilo koji, njoj svojstven način, pokazuje da reaguje na vaše dodire, verovatno i ne uživa.

ODLAZI U KREVET POSLE VAS

Ako je ranije odlazila na spavanje rano, a sada kasno, znači da vas možda izbegava. Da li je u pitanju rutina ili možda ima druge probleme, na vama je da otkrijete.

OTVORENO VAS IZBEGAVA

Glavobolja, umor, stres deo su svakodnevice, ali ako vaša draga stalno koristi ove razloge, moguće je da su to zapravo samo izgovori. Ako, kad pristane, otaljava „posao“, jedva čeka da se završi i izbegava maženje posle, vreme je da se zabrinete.

PRIČA O SEKSUALNOM ŽIVOTU DRUGIH

Na indirektan način, pričom o odličnom seksualnom životu njenih drugarica ili junakinja neke serije, možda želi da vam poruči da vaš nije dobar. Pažljivo slušajte razloge koje nabraja kao uslov dobrog seksa, moguće da joj upravo to fali.

Izvor: Novosti

Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.