Ela Dvornik šokirala: Tri godine sam trpela fizičko zlostavljanje!

0

NULL

Ela Dvornik, ćerka legendarnog Dina Dvornika, progorila je o nasilju u vezi koje je trpela godinama. Ela se bavi blogingom i otvoreno govori o svemu, a sada je šokirala svoje pratioce.

Uglavnom sam išla iz veze u vezu. Sve momke koje sam imala bila sam u vezi minimalno dve godine. Prošla sam ih stvarno svakakve. Imala sam jednog dečka s kojim sam bila tri godine i koji me fizički zlostavljao. Moram priznati da mi taj period u životu baš i nije bio drag, iako nisam znala tačno šta je to, jer niko nije puno pričao o tome. Taj deo mog života me je poprilično obeležio. To fizičko zlostavljanje se nije događalo samo kod kuće, već se pred kraj dogodilo i ispred mojih prijatelja. Kad su oni to videli, više nisam imala načina na koji bih to sakrila od njih i prekinula sam tu vezu – rekla je ona.

Ela je objasnila i da je posle toga imala noćne more.

Nakon što smo raskinuli, dve godine sam imala noćne more. Tačnije sanjala sam stalno jedno te isto. Sanjala sam kako sam u snu ja kao mislila da smo prekinuli ali u stvarnosti nismo. U svakom svom snu sam na drugačiji način bežala od njega, pokušavala sam na različite načine da on nestane. Te noćne more su mi se događale čak i sa idućim dečkom koji je morao trpeti to sve. Sad, posle toliko godina mi je konačno prošlo sve. To me je definitivno označilo kao osobu, promenilo me je dosta – otkrila je ona u poslednjem blogu.

Izvor: Blic

Foto: elladvornik/Instagram

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.