KRAJ BRAKA POSLE PET MESECI: Boris Novković porukom na Fejsbuku objavio da se ponovo razvodi!

0

Hrvatski pevač Boris Novković objavio je poruku na društvenim mrežama kojom je podstakao glasine da je njegovom braku sa 19 godina mlađom Ines Katić došao kraj.

Boris je objavio snimak sa koncerta u čast pokojnog Kemala Montena, i pesmu „Nije htjela“ posvetio svojoj trećoj supruzi.

– Svi koji ste predviđali neslavan kraj, uživajte u tome i mislite da ste u pravu. Niste, a ja ću uživati u svojoj iskrenosti i uvek i ponovo dati celog sebe za ljubav. Ako treba četvrti i peti i deseti put! Verovaću u pravu ljubav, zauvek! I nema drugog komentara. Ines, hvala! – napisao je on na Fejsbuku.

Podsetimo, Boris je u avgustu izgovorio sudbonosno „da“ 29-godišnjoj Ines Katić. Njih dvoje upoznali su se devet meseci ranije, kada se pevač zainteresovao za kampanju „Govor mržnje ozbiljna je stvar“, koju je Ines inicirala. Počeli su da se dopisuju na društvenim mrežama, a onda se i zaljubili.

Pre Ines Katić, pevač je bio pet godina u braku s glumicom Bojanom Gregorić Vejzović (44), i devet s novinarkom Lucijom Matić. S njom ima i dva sina, Nou (6) i Bona (3). Drugi brak se raspao jer se Boris zaljubio u slikarku Ivu Višošević, s kojom je raskinuo pre dve godine.

Izvor: blic.rs

Foto: Youtube/PrintScreen

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.