SVE JE TO OK I ZA LJUDE: Goca oprostila Raši prevare

0

Goca Tržan i Raša Novaković poslednjih nekoliko meseci na silaze sa naslovnih strana zbog njegovih navodnih prevara.

Poslednja u nizu priča bila je to da je Rašina ljubavnica Teodora Radojičić u drugom stanju. Da je ljubav između njih dvoje jača od bilo kakve priče, najbolje pokazuje to što već mesecima uspevaju da budu jedno drugom podrška.

Upravo o tome je Goca i pričala u poslednjem intervjuu koji je dala, a tada je i dodala da se ona i njen suprug sada šale zbog spekulacija koje kruže gradom.

Nemam problem da sačuvam brak niti imam osećaj da je u njemu nešto problematično. Naprotiv, otkad ne radimo zajedno, više se uželimo jedno drugog i sve do detalja pričama o nastupima. Raša je nedavno svirao u Nišu, a pre nego što je pošao, rekla sam mu: 'Želim ti super svirku i nemoj da praviš decu okolo!' Zbog svih priča o vanbračnoj deci, nas dvoje ćemo uskoro morati da otvorimo prihvatilište. Šalu na stranu, mi zaista nemamo nikakav problem kada je reč o našoj komunikaciji. Uvek mu kažem kada me neko startuje na svirkama, što je on i gledao dok smo zajedno radili, a s druge strane, on meni govori kada njemu priđe neka devojka. Sve je to normalno u našem poslu. Bila bih vrlo zabrinuta da ga devojke ne gledaju, jer pored sviranja, njegov je posao i da se dopadne ljudima. Prema tome, meni je sve to OK – izjavila je Goca za magazin „Story“.

Izvor: Alo!

Foto: gocatrzan/Instagram

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.