PRIŽELJKUJU PRINOVU – Mirka Vasiljević: Četvrto dete? Nadam se da će uskoro biti prilike da nam čestitate!

0

O tome da će Mirka i Vujadin uskoro postati roditelji četvrti put uveliko se priča po krugovima bliskim paru, a glumica za “Blic” kaže kako se nada da ćemo uskoro moći i da im čestitamo.

Njih dvoje svakako nisu hteli da se zaustave na broju tri i već neko vreme priželjkuju četvrto dete. Već mesecima intenzivno rade na tome, a Mirka se pre neki dan poverila Vujadinu i svojima da se poslednjih dana oseća kao da je opet u drugom stanju i da bi lako moglo da se desi da je i četvrto na putu – ispričao je za “Blic” izvor blizak paru.

Kad smo pozvali glumicu da prokomentariše ove navode, u prvom momentu je bila pomalo zbunjena, a zatim je rekla:

Ne znam od koga ste čuli te informacije, ali pozdravite puno ljude koji šire te lepe vesti. Zasada smo još na broju tri. Tu smo i Vujadin i ja, i to je pet. Ali svaki mesec može da donese nešto novo. Tako da šta donose februar, mart ili april može samo vreme da pokaže – zaintrigirala je Mirka svojim odgovorom, a jasno je da ona i Vujadin priželjkuju prinovu.

Generalno ne bežim od većeg broja dece. Volim veliku porodicu, što sam i pokazala do sada. Ali zasada smo još na ovom broju. Mogu ja da želim nešto kolko god da hoću, ali mnogo stvari tu treba da se poklopi. Kao što je bio slučaj i do sada. Ali, čujemo se još. I nadam se da će uskoro biti prilike da nam čestitate – kaže Mirka Vasiljević.

Podsetimo, Mirka Vasiljević i njen suprug, fudbaler Vujadin Savić, zajedno su već osam godina, i iz te ljubavi imaju troje dece. Prvog sina Andreja par je dobio 2011. godine, ćerka Adrijana došla je na svet 2012, a najmlađi Mihajlo stigao je krajem 2014.

Inače, kada su dobili treće dete, Vujadin je tokom 2015. na društvenim mrežama pričao kako želi da ima još dece.

Zatišje pred buru! Opustila se Mirka, počela da izlazi po gradu. Sada ću da napravim još jedno, pa da malo više bude kod kuće.

Iako su mnogi to protumačili kao šalu, oni koji su dobro upućeni u situaciju kažu da je Savić tada bio i te kako ozbiljan.

Inače, Mirka Vasiljević je u ranijim intervjuima za “Blic” govorila da se neće zaustaviti na trećem detetu.

Izvor: blic.rs

Foto: Instagram

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.