ŽELI DA BUDE KAO DŽEJ LO: Dara Bubamara uvećala guzu?!

0

Pevačica Dara Bubamara je posle grudi uvećala i guzu!

Ona se nedavno podvrgla takozvanom „brazilskom podizanju zadnjice“, prilikom kojeg joj je u pozadinu upumpano njeno masno tkivo iz regije u kojoj je imala višak. Ona je u privatnu kliniku u Beogradu došla sa zahtevom da ima guzu kao Deženifer Lopez.

Dara je svoju zadnjicu uvećala i podigla bez obzira na to što je i pre intervencije imala čime da se pohvali kada je reč o guzi. Međutim, ona je nakon uvećanja grudi shvatila da je velika razlika između njih i zadnjice, pa je tu srazmeru htela da dovede u ravnotežu, naročito pošto je ona niska.

Dara je u kliniku u kojoj je, inače, uradila grudi, došla sa zahtevom da ima oblik guze kao Džej Lo. Ona je tražila da intervencija bude „brazilska“, što podrazumeva da joj se ukolini masno tkivo sa drugog dela tela, gde ga ne želi, i ubrizga u zadnjicu. Pri intervenciji se popravlja oblik zadnjice, volumen i njena pozicija, odnosno nivo podignutosti. Dara je samo nekoliko dana nakon što je došla na konsultacije i operisana – kaže izvor blizak pevačici.

Operacija je prošla dobro jer je ovo hirurška intervencija koja predstavlja manji rizik od infekcije, ali je operativni zahvat komplikovaniji i duži, a oporavak bolniji. Više od sedam dana ona nije smela da sedne, ali je zato dobila najmanje deset godina garancije da će joj oblik guze ostati takav kakav je sada. Ne znam tačno koliko je platila, jer to zavisi od mnogo faktora, ali cene su od dve hiljade evra, pa naviše – objašnjava izvor, koji je bio uz pevačicu tokom čitavog njenog oporavka.

Kako saznajemo, ona se oblikovanju zadnjice posvetila nakon praznika i iskoristila je priliku dok joj je sin bio u poseti ocu u Parizu da se oporavi.

Kako je nakon razvoda od Milana Kesića dogovor bio da zajedno brinu o odrastanju njihovog sina Koste, dečak je posle praznika otputovao u Pariz kod tate. Tada je Dara uradila intervenciju, jer bi joj zbog obaveza sa sinom bilo nemoguće da se oporavi dok je on tu. Svi su se iznenadili kada je rekla šta želi da uradi jer je uvek imala dobru i zategnutu zadnjicu. Međutim, ona je smatrala da će joj uske haljine bolje stajati ukoliko je poveća i tako joj ne budu samo grudi u prvom planu – prepričava Darine reči izvor.

Izvor: Alo!

Foto: darabubamara_official/Instagram

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.