LAGUNA PREDSTAVLJA: "Duboki pad" – Aneli Vendeberg

0

Druga knjiga u serijalu o Ani Kronberg i Šerloku Holmsu.

Pošto je pobegla od Skotland jarda, Ana Kronberg 1890. napušta London i vodi neupadljiv život negde na selu. Jedne noći se, međutim, budi s pištoljem prislonjenim na slepoočnicu. Otac joj je otet i drže ga zarobljenog na nepoznatom mestu, a ona mora da se upusti u opasnu igru s demonskim otmičarem…

Može li Ana, koja je prerušena u lekara i epidemiologa Antona Kronberg, nekada s Šerlokom Holmsom ušla u trag đavolskoj zaveri, uspeti da spreči otmičara da ostvari svoje monstruozne planove? Ili će najpre morati da se upusti u opasan psihološki dvoboj, prepun erotskog naboja, da bi pridobila poverenje profesora Morijartija, jednog od najvećih zločinačkih umova viktorijanske Engleske? I kako će zatočena u njegovom zlatnom kavezu usred Londona uspeti da uspostavi kontakt sa Šerlokom Holmsom?

Ako želite da saznate više o Holmsovom arhineprijatelju Džejmsu Morijartiju, onda obavezno morate da pročitate ovaj roman – piše „Sherlock Holmes Magazin“.

Duboki pad je klasična detektivska pustolovina vrhunskog zapleta i izuzetno britkih dijaloga – navodi „Süddeutsche Zeitung“.

Foto: Promo

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.