IGOR KOJIĆ NA SASLUŠANJU: Bivši Severinin muž podneo prijavu zbog objavljivanja fotografija njegovog sina!

0

Biznismen Milan Popović podneo je prijavu protiv Severine i Igora Kojića zbog fotografija koje je sin Dragana Kojića Kebe objavljivao na društvenim mrežama.

Kojić će biti saslušan u policiji jer je objavljivao fotografije Popovićevog i Severininog sina Aleksandra na kojima je petogodišnji dečak bez odeće. Uprkos tužbi koju je dobio od detetovog oca, sporna fotografija i dalje stoji na Igorovom profilu na Instagramu.

Ja koristim svoje zakonsko pravo da zaštitim ono što mi je najvažnije u životu, a to je moj sin Aleksandar. Zato sam se ponovo obratio nadležnim organima da reaguju – bilo je sve što je za „Blic“ Milan Popović rekao na ovu temu.

Podsetimo, Popović je nedavno podneo prijavu protiv Severine zbog zanemarivanja njihovog sina. On je bezuspešno je pokušavao da stupi u kontakt sa pevačicom kako bi joj vratio Aleksandra u dogovoreno vreme, ali mu ona nije odgovarala na poruke.

Policiji je rekao i da maleni Aleksandar nije bio u stabilnom zdravstvenom stanju kad ga je preuzeo od pevačice i da majku nije video duži vremenski period.

Postavljanje fotografija maloletne dece, ona se dovode u opasnost, upozoravaju stručnjaci, i može biti kažnjivo. U zemljama Evropske unije deca mogu da tuže roditelje koji su bez njihove dozvole objavljivali njihove fotografije na društvenim mrežama, a za to je propisana kazna od 45.000 evra ili godinu dana zatvora.

Foto: Youtube/PrintScreen

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.