SRAMOTNO: Sloboda Mićalović brutalno ponižena!

Tragom informacije koja je osvanula na domaćim portalima da je Sloboda Mićalović dobila nagradu Fondacije američkih glumačkih menadžera za najbolju mladu glumicu Evrope sa najboljim potencijalom za budućnost, ispostavilo se da se niko od naših istaknutih filmskih radnika, uključujući i samu glumicu, čuo za nagradu.

Pomenutu nagradu navodno dodeljuje fondacija Kirka Daglasa koja je osnovana 2011. godine. Pretragom fondacije Kirka Daglasa čini se da ovakva organizacija nije nikada ni osnovana.

Sloboda Mićalović bila je u čudu, pa je na pitanje da li je obaveštena o ovom priznanju iskreno rekla:

- I ja proveravam. Ne znam. Ako saznate kako da proverimo, javite! - rekla je glumica za "Blic", a kasnije nije odgovarala na pozive.

Povodom ovog slučaja, novinarka Sandra Perović kaže:

- Verujte da prvi put čujem i za nagradu i za fondaciju. Vidite, Slobodu bi neko obavestio da je dobila nagradu. Ovo može da bude neki spin. Verujte da nikada nisam čula - kazala je Sandra Perović.

Jugoslav Pantelić, direktor Jugoslovenske kinoteke i umetnički direktor Festa, kratko je prokomentarisao da mu priznanje nije poznato, ali nije isključio mogućnost da pomenuta fondacija postoji.

Izvor: Alo!

Pogledajte još