KATARINA ŽIVKOVIĆ ISKRENA: Šešelj je šmeker, pevaću za njega!

Mlada "zvezda Granda" kaže da je Šešelj jedini političar u čijoj bi kampanji učestvovala.

Kaća je sa liderom radikala poslednjih meseci gostovala u više emisija zabavnog tipa i svaku priliku su koristili da se bolje upoznaju. Pevačica za "Informer" opisuje da ju je Vojvoda oduševio svojom inteligencijom i manirima.

- S obzirom na to da je Vojislav Šešelj političar, iznenadila me je njegova prizemnost. Ume da se našali na svoj i tuđ račun podjednako, a to mi se baš sviđa. Duhovit je, vrlo zabavan, obožava muziku, pravi je šmeker. Svakoj dami imponuje kada se nađe u društvu gospodina Šešelja - kaže Katarina.

Ona priznaje da ne prati dešavanja na našoj političkoj sceni, ali njen glas ide radikalima.

- Na moju sreću ne razumem se u politiku, ali ako već moram da biram u čijoj predizbornoj kampanji bih se pojavila, sigurno bi to bila Šešeljeva. Pevala bih za njega - otkriva pevačica.

Prilikom svakog susreta, Kaća se fotografijše sa poznatim političarem, a zajedničke slike deli sa svojim fanovima na društvenim mrežama.

- Igrom slučaja, često se srećemo po raznim emisijama i naše zajedničke fotografije već su postale tradicija. Sledeći put obećavam da ću naučiti Šešelja da napravi selfi.

S druge strane, Šešelj se oduševio kad je čuo Kaćine komplimente i poručio joj da mora da se učlani u Srpsku radikalnu stranku.

- Prija mi njena podrška. Mnogo bi mi značilo kada bi me podržala u kampanji. Privukla bi sigurno jedan deo glasača. Lepa je, divno peva, neiskvarena je devojka koja nema afera, narod je voli - smatra Šešelj.

On kaže da bi voleo da pevačica zapeva i na njegovom političkom mitingu, ako to bude predviđeno programom.

- Ako budemo imali takav oblik kampanje, naravno da bi bilo mesta za Kaću. Nismo do sada imali tu praksu.

Vojislav ipak ističe da Kaća ne može da se nada nikakvoj funkciji.

- Ne pravim ja takve aranžmane: ona mene podrži, ja njoj fotelju. Da bi neko dobio ozbiljnu funkciju, mora da bude obrazovan, stručan. Ne znam koju školu je Katarina završila, mlada je, još je rano da misli na takve stvari. A i ona nije član stranke. Bilo bi lepo da se prvo učlani - poručuje Šešelj.

Izvor: Informer

Pogledajte još